פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים כלב - עכברוש, שתשאל את חבר שלי מה קורה כשמעצבנים אותה... ושוב הסמיילי - :asthanos: הרי מי כמונו יודע שלא חייבים חזות מפחידה כדי להפתיע ( :bunny: )
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר אם אתה חושב שפיבי ( ;D) לוקחת ת'כלבה שלי, בוא נקבע DEATHMATCH, במפה של גג עזריאלי, כשיהיה תערוכה, המפסידה, קופצת אל מותה.
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים החתול שלי ישרוט לכלבה שלך את העניים וכשהיא לא תראה הוא ישסף לה את הגרוןואז זו תהיה התמונה האחרונה שלה ואז תצטרך להוסיף אחרי התמונה R I P
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר תמונות איכותיות, מאוד , חלקות וברורות אני עדיין מנסה להבין איך אני מפעיל פה את ה MANUAL FOCUS, יש לכם טיפים? אני לא מצליח :\ וידוע לי שיש כזאתי אופציה
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים קח לך אישה ובנה לה בית .... קח לך ..... אהה סליחה זה שיר אחר .קח לך את המדריך ותתחיל לעבוד. חלק מהכיף זה להנות מגילוי תכונותיה של המצלמה.
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר נחשתי שזה מה שאקבל לא סתם... קראתי כמעט כל עמוד ועמוד וניסיתי להבין, ולשחק טיפה, לא הולך..
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים אמנם התמונות איכותיות ... אבל מה שחסר זה תיקון צבע... ראו מה עשיתי בעזרת לחיצה אחת בלבד על העכבר בפוטושופ 7 לפני אחרי אגב... אלה תמונות מוקטנות מהמצלמה הדיגיטלית שלי
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר מה הקטע של התיקון צבע?לא יכולת לעשות מהמצלמה? או שזה פאק כלשהו במצלמה ?
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים אהבתי את האיכות. נחמד ביותר. איזה רמקולים יש לך, אגב?ו udicol, מה זה החדות המטורפת הזו? ממש מדהים. רואים כל חרק בדשא.
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר הרמקולים, כפי שמצויין במפרט ה-מפורט- שלי, הם מסוג Luxeon eb2.1, מה שחבל שציינתי, קצת הרס ואני חושב שגם אצלי זה דיי חד , ההגדרה הייתה ב Sharping mode > Normal יש גם HIGH וגם HIGHEST, אני מאמין שזה גם יהיה חד בצורה קרובה לאצלו, או לפחות רוצה :-\
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים כן.. אולי. ומצאתי את הרמקולים שלך.. בלי קשר לנושא ההודעה, אתה נהנה מהם? הם רמקולים דפוקים, אבל ערן נהנה מהם. נ.ב. ערן, בוא אלי מחר לראות את הדרמל, ואת המסך 19", ולהדביק איתי ביחד את החלון למארז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.