פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים 8) בשעה טובה, אחרי כמעט התקף לב שחטפתי ששמעתי שאמא שלי כמעט עברה תאונה בגלל נהגת מפגרת (מן הסתם מזן נקבה ) עשתה ברקס פתאומי, לא נגרם נזק.. אבל הקופסא של המצלמה הדיגיטלית (Nikon 775) צנח מהכסא לרצפה! נבהלתי וזה... בסוף היא הגיעה, התנפלתי על האוטו, הכל היה תקין עוד לא ממש למדתי איך להשתמש בה, בקושי אפילו.. עשיתי מעט תמונות לא מזמן, יש פה כמעט חושך מוחלט, ויצא איכותי למדי רק לשתף.. המקום שבו אני מבלה את רוב הזמן ביוםלא להתייחס לברק שיש על השולחן, זה תוצאה מפלאש לא נחוץ.) הכלבה האימתנית בת ה 35 לגיל כלב, אשר רצחה בדם קר שועל חולה כלבת ועוד סתם שועל.., וגם 5 שפני סלע, נפצעו או מתו, קשה לדעת.. (צולם במהלך הטיול לעשיית צרכים ;D והיה מאוד חשוך, לקח לפלאש 20 שניות כמעט להטען אבל היה שווה: תמונה שניסיתי בחושך מלא , אין פנסי רחוב, אין כלום! בגינה בחוץ, לא נתתי לפלאש להטען עד הסוף,והידיים מעט רעדו לי.. וזה מה שקורה:
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים 1. תקטין את התמונות2. תעביר לפורום שלי (חומרה אחרת)3. איזה מצלמה זאת? כמה עלתה?
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר זה Nikon 775, סבא שלי רכש אותה בציריך במחיר של בערך 470-500$, ככה אני לפחות הבנתי
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר מה אני אעלה לגלריה?תמונה של הקריסטל אורב שיש לי על הGF4TI4600 ושל הפאנבאס החסר לדים? (לא מוכרים לדים איכותיים בערד)אבל אם אתה רוצה - אין בעיה ;D
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מילה אחת אומר הכל:איכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לא קרוב ל GSMART MINI שליתתחדשכמה עלה?
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר כתבתי למעלה , בסביבות 470-500$ (ככל שהבנתי, כמובן, הרי זה נגד החוק להגיד מחיר של מתנה לא? ) ותודה
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר נראה איך החתול הזה יראה אחרי שנזרוק את החתול שלך ואת הכלבה שלי בזירת כלוב :AR15: :asthanos:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.