פורסם 2006 ביוני 2119 שנים חברה רציתי לדון אתכם בסוגיה מעניינת , האם מחיר הקונרו יושפע מהעובדה שהוא פותח ברובו(*או במלואו אני לא בטוח*)בארץ , ועוד העובדה שיש מפעל של מעבדים בפתח תקווה , האם זה קשור ויכולה להיות איזושהי הוזלה במחירי הארץ?
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים מחבר מה ממש אין סיכוי? איזה באסה יאללה , לדעתי מגיע לנו הוזלה במחירים כי ללא המפתחים הישראלים Core לא הייתה טובה כל כך , לא סתם בחרו בישראל כמרכז פיתוח.
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים אתה פיתחת תמעבד?שאלה טובההמחירים של אינטל נקבעים ע"י אינטל העולמיתאינטל לא השקיע בארץ מתוך אהבת ישראל , הסיבה העיקרית שאינטל הקימה מפעלים בארץ ,בגלל שיש חוק שנקרא "עידוד השקעות הון"שזה אומר שאינטל מקבלת סיבסוד מהממשלה עבור השקעותה , ביחס של שני שליש לשליש
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים השאלה היא לא לגבי הפיתוח אלא לגבי הייצור. אני לא מאמין שהייצור של הקונרו יעשה בארץ ולכן אי אפשר לחסוך בתמחור שלו. וחבל. אולי חלק מהמהנדסים שמרו לעצמם כמה שבבים להפצה אישית, אבל מלבד זאת לא הייתי בונה על קיוסקים שמוכרים מעבדים שהגיעו טרי טרי מפס הייצור בקיבוץ.
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים למען האמת, אני לא אתפלא אם תהליך ייצור המעבד עצמו (הסיליקון) נעשה בארץ, אבל האריזה לא נעשית פה..
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים המעבדים נוצרים במלזיה.אתה משלם על המעבד ומשלוח ממליזיה פלוס קצת אחוזים לחנות שממנה אתה קונה.
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים אל תשכח את האחוזים ליבואן (כן כן, אינטל לא מייבאת את המעבדים בעצמה)סער_שי, תמחק את הכתובת שלך (אם היא האמיתית), אתה לא יודע מי קורא את הפורום הזה.
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים למען האמת, אני לא אתפלא אם תהליך ייצור המעבד עצמו (הסיליקון) נעשה בארץ, אבל האריזה לא נעשית פה..מה הטעם לייצר סיליקון בארץ ולשלוח אותו למלזיה שיוסיפו את הטנזיסטורים, את ה-IHS ואת המגעים, וישלחו לארה"ב?אל תשכח את האחוזים ליבואן (כן כן, אינטל לא מייבאת את המעבדים בעצמה)סער_שי, תמחק את הכתובת שלך (אם היא האמיתית), אתה לא יודע מי קורא את הפורום הזה.למה לאינטל להתעסק עם חנויות וספקים וכו'?היא מתעסקת עם שני יבואנים עיקריים, חוסכים בכוח אדם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.