עבור לתוכן

קונרו, הנה אני בא (או להיפך)

Featured Replies

פורסם

מצאתי דרך לדחות את הקנייה! אני אשתמש במחשב הישן שלי. לא יודע איך לא חשבתי על זה קודם (אולי כי הוא פנטיום 3 750MHZ. מישהו זוכר?) :D

עכשיו דילמות חדשות:

לקנות את הקונרו כשהוא ייצא או לקנות מעבד D רגיל (במחיר נמוך מאוד) ולחכות לירידת מחירי הקונרו (אולי בעקבות איזו יציאה של AMD)?

אני שוקל ללכת על הקונרו הכי זול, לא מאמין שבתקופה הקרובה אני אצטרך משהו יותר טוב, ואני גם אעשה לו OC מתון (אבל לפי מה שהבנתי עם OC מתון אפשר להגיע עם הקונרו גם להאצה של 1GHZ ויותר). אם הוא יעלה כמו ה-930 אז למה לא? (מישהו מהמר על 1000 ש"ח?)

כמה זמן ייקח לחנויות בארץ למכור את הקונרו אחרי ההשקה? מקווה שגם הלוחות יגיעו מהר. לא יודע כמה הפנטיום 3 הישן שלי עוד יכול לסחוב.

פורסם

E6300 צפוי להימכר באיזור ה-1100-1300 שקל

לא סגור, אבל כנראה יותר קרוב לאיזור ה-1100

לא צפויה שום ירידת מחיר דרמטית לקונרו בתקופה הקרובה / נראית או לא נראית לעין

פורסם
  • מחבר

אז בטח ה-930 יעלה יותר זול.

האם השיפור בביצועים של הקונרו הזול ביותר (בהנחה ואני אעשה לו OC מתון) מצדיק את הפרש במחיר?

פורסם

א. לא ברור איך לא שמתי לב קודם

אבל תשנה את הכותרת לאחת חוקית

ב. כן הקונרו מצדיק את העלות השולית הנוספת

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז לפי התוכנית החדשה אני קונה קונרו ישר על ההתחלה (אמנם הזול ביותר אבל כולם שם חיות רעות) - משמע שאני לא אצטרך שדרוג גם בעוד שנה, יש להניח.

אז אם אני לא משדרג אני גם רוצה זכרונות שיספיקו לי לזמן רב. מה מומלץ? 800 או שמספיק 667? אני חושב שעדיף 800 בכמות קטנה ואחרי ירידה נוספת במחירים - להוסיף כמות עם אותה מהירות. מקווה רק שג'יגה 800 לא יעלה לי יותר מ-700 ש"ח.

ובהנחה ואני יעשה OC (מתון, לא רוצה למתוח את היכולות ולקבל בעיות) - על איזו חברה ודגם כדאי לי ללכת?

פורסם

בתקציב שלך זיכרונות 800 לא היכנסו.

אולי 667

פורסם

בקשר לזכרונות זו שאלה קשה , כרגע מחיר הזכרונות של 800 יקר ולא ממש משתלם , המחירים צפויים לרדת אבל זה ייקח זמן

בקשר ל-OC מתון , כל לוח-אם מחברה ידועה יספיק (חוץ מאינטל)

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה אתם רוצים מהלוחות של אינטל. אולי הם יקרים יותר וזה לא מוצדק אבל ה-BAD AXE עושה רושם של אחלה לוח, ומצויין בכלל ל-OC.

פורסם

לא יודע מה אתם רוצים מהלוחות של אינטל. אולי הם יקרים יותר וזה לא מוצדק אבל ה-BAD AXE עושה רושם של אחלה לוח, ומצויין בכלל ל-OC.

הלוחות של אינטל מעולים , מצויינים ויציבים , עם אחוז תקלות הנמוך ביותר

החיסרון , שהם לא מאפשרים OC בביוס

ה-BAD AXE יהיה גם לוח מצויין , למרות שבמחיר יהיה אפשר למצוא לוח טוב יותר

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי אינטל הוציאו תוכנה מצויינת נוחה וקלה ל-OC של ה-BAD AXE, לא בביוס. הבעיה שאחוז ה-OC מוגבל. אולי ייצא עידכון למעבדי קונרו, כי הם מסוגלים להרבה יותר מהגבול הזה.

בכל מקרה, לא צפויה הוזלה של מחירי הזכרונות?

פורסם

ה-BAD AXE יאפשר OC (אינטל הולכת עם הזרם)

מחירי הזכרונות 800 יירד , השאלה מתי ? , אם להסתמך על נסיון העבר , המחירים צפויים לרדת חודשיים שלושה אחרי יציאת לוחות-אם ומעבדים

שתומכים בזכרונות 800

עריכה

חשוב לציין , למרות שיש עלייה בתדר הזכרונות יש גם עלייה בתזמוני הזכרונות (חוץ מהזכרונות המאוד יקרים)

מה שבפועל השיפור בביצועים זניח

פורסם
  • מחבר

רוצה להגיד שהשיפור בכלל הביצועים בין ה-800 ל-667 הוא זניח (לפחות יחסית למחיר)?

פורסם

רוצה להגיד שהשיפור בכלל הביצועים בין ה-800 ל-667 הוא זניח (לפחות יחסית למחיר)?

בהחלט כן

פורסם

תגידו,מה יותר חזק?

E6300 או D930?

כי לפי הנתונים ה930 יותר חזק,יש לו 3גיגהרץ בניגוד לקונרו הזה שיש לו פחות.

ואם הוא יותר חזק,עד כמה ההבדל מורגש?

פורסם
  • מחבר

כן, אבל זה כל הקטע... עכשיו כבר לא מודדים ביצועים בג'יגה-הרצים.

בדור הקודם ה"מהירות" של מעבדי AMD הייתה קטנה יותר אבל הביצועים שלהם היו יותר טובים.

לקונרו אמנם תדרים יותר נמוכים, אבל ביצועים הרבה יותר גבוהים (וכמובן - ניתן להאיץ אותו בקלות מדהימה, הרבה יותר מה-930)

אז LIPA - על איזה זכרונות אתה ממליץ? (ל-OC מתון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים