פורסם 2006 ביוני 2119 שנים אל שולחן העבודה שלי (win xp) נדבק אייקון של קובץ מסוג לא ידוע.גודל הקובץ הוא 0 בתים.הקובץ הזה הגיע אל שולחן העבודה שלי בעת שהורדתי קובץ אחר מהדוא"ל שלי.כאשר ניסיתי לסלק את הקובץ במחיקה רגילה קפצה לי ההודעה 'אין אפשרות למחוק את הקובץ. אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור'.גם שימוש בכלי נקוי (tuune up utlities) לא הועיל.קובץ הרפאים עדיים תקוע על שולחן העבודה.מה עושים?
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים יש תוכנות שמיועדות למחוק קבצים עקשניים כמו למשל...Delete Doctor ויש עוד כרגע לא זוכר. או חפש בהורדות בנענע, בטח תמצא תוכנה חינמית שתעשה את העבודה.
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים מחבר אתחול לא עזר לי, גם לא במצב בטוח.לגבי - delete doctor, אני אבדוק.תודה.
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אם זה לא עוזר אתה יכול לסגור את ה Process של Explorer דרך ה Task managerולמחוק את הקובץ דרך ה- Command Prompt
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים אם זה לא עוזר אתה יכול לסגור את ה Process של Explorer דרך ה Task managerולמחוק את הקובץ דרך ה- Command Promptתוכל לפרט קצת יותר ?איזה פקודא אני אצטרך לרשום ?אדם
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים אני חייב להגיד שגם לי יש בעייה דונה, אומנם לא על השולחן עבודה אבל גם...בקיצור, ניסיתי גם ב-Safe mode, אבל זה לא עזר. את האופצייה של ה-Cmd עדיין לא ניסיתי.אני כבר ינסה...אדם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.