עבור לתוכן

קונה דרמל

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות דרמל של איזה חברות כדי? וגם מה הסיכונים של הדרמל? (אתם מוזמנים לספר סיפורי זוועה ודברים שקרו לכם)

• תגובות 40
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תכלס עדיף לקנות את האורגינל של דרמל אבל הוא טיפה יקר אז אם לא מתאים לך, לך על ה-Wolf שיש לפעמים במבצע בהום-סנטר, סביבות ה-100 ששקל אם אני לא טועה... ולגבי הסיכונים מקסימום תעוף דיסקית לעין או תישאר בלי אצבע :-X

פורסם

מהטוב לפחות טוב (לדעתי):

1. DREMEL

2. סקיל

3. וולף

לגבי הסיכונים, אין לך מה לדאוג אף אחד עוד לא מת מדרמל, אם תשתמש במשקפי מגן ותעבוד עם הדרמל בצורה נכונה ולא תעשה איתו שטויות אין לך מה לדאוג

פורסם

מהטוב לפחות טוב (לדעתי):

1. DREMEL

2. סקיל

3. וולף

לגבי הסיכונים, אין לך מה לדאוג אף אחד עוד לא מת מדרמל, אם תשתמש במשקפי מגן ותעבוד עם הדרמל בצורה נכונה ולא תעשה איתו שטויות אין לך מה לדאוג

מחזק

יש לי סקיל, הדגם החזק ביותר, עלה לי 260 שקל, ואני משתמש בראשי חיתוך אוריגינליים של דרמל, אז זה עובד טוב, כי הראשים שבאים עם הסקיל זה חרא.

חשוב מאוד לשים משקפי מגן, בגדים ארוכים, כפפות, ולעבוד לאט. אני לא צוחק, נכנס לי גיץ מלובן לעין כשחתכתי אלומיניום ונשארה לי כוויה ברשתית, עבדתי עם משקפי ראייה וחשבתי שאני מוגן.. תמיד תמיד תמיד להיות בטוח.

חוץ מזה זה כלי טוב ואמין ואתה תתפוס מהר מאוד איך משתמשים בו, אם אפס כמוני יכול כל אחד יכול :xyxthumbs:

פורסם

מזה דרמל?

פורסם

כלי רוטארי בעל קוטר קטן שמסתובב מהר, ניתן להחליף לו ראש והוא עושה כמעט כל משימה.

זה כמו ויברטור שמתחבר לשקע וחותך אלומיניום (וואחד ויברטור זה)

פורסם

כלי רוטארי בעל קוטר קטן שמסתובב מהר, ניתן להחליף לו ראש והוא עושה כמעט כל משימה.

זה כמו ויברטור שמתחבר לשקע וחותך אלומיניום (וואחד ויברטור זה)

שתהיה בריא..איזה דוגמא נתת לו ;D

אממ,מישהו יודע אם המבצע עדיין תקף בהום סנטר?

פורסם

שנים שנגמר.. אבל יהיה עוד אחד עוד חודש.

פורסם
  • מחבר

תגידו לי עם תישבר לי הדיסקית באמצע חיתוך מה יקרה לשבר ? יש מצב שהוא יעוף עלי ?

פורסם

כן

פורסם

תגידו לי עם תישבר לי הדיסקית באמצע חיתוך מה יקרה לשבר ? יש מצב שהוא יעוף עלי ?

למה להיות פסימי? פשוט תתמגן טוב כמו שאמרו פה , ולא יקרה לך כלום , אתה יודע מה זה בולבולטור עצבני

שיצא משליטה! :errrr: :errrr:

פורסם
  • מחבר

אז אחרי ששמעתי את כל מה שאמרתם הלכתי להום סנטר והמכיר של דרמל של סקיל הוא 200 ושל וולף הוא 130+- לא כלל צוואר גמיש אותו אני יקנה בנפרד בעד 50 שקל עכשיו אני מתלבט עם ליקנות את הוולף או את הסקיל מה אתם אומרים שכדי לי לקנות עם מתחשבים בהפרשי ביצועים ביחס למכיר?

ד"א

לא התייחסתי לדרמל של דרמל כי הוא יקר מידי!!!!

פורסם

הוא לא כזה יקר , 450 שקל + ציר גמיש לא? , הכל יחסי.

פורסם

שנים שנגמר.. אבל יהיה עוד אחד עוד חודש.

עוד חודש אני מתגייס ככה שמן הסתם לא יהיה לי זמן למודינג...:\

טוב נו,אם אני לא אמצא משהו במחיר סביר המספרי פח ייחכו לי..

פורסם
  • מחבר

הוא לא כזה יקר , 450 שקל + ציר גמיש לא? , הכל יחסי.

אחי אפשר לקנות את הוולף ב180 שקל כלל ציר גמיש אז הדרמל בהחלט יקר

חוץ מיזה שמה שרשמתה לא ממש קשור לשאלה שלי שמישעו יענה עליה בבקשה!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים