פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים יש לי מגבר שמחובר ל-2 רמקולים קדמיים של JAMO .אבל אני מאוכזב מהסאונד כי הבאס לא מספיק חזק שאני משחק במשחקים, למשל בקאונטר סטרייק שאני יורה ירייה כל הסאונד הולך למידי ולטרבל ומעט לבאס, הסאונד אצל חבר שלי שיש לו קמבריג' 2.1 של קריאטיב כבר נשמע יותר טוב !.למישהו יש עצה איך אני עושה את זה ? (ולא ע"י שינוי דרך המגבר)קיימת איזו תוכנה או משהו ?, (אולי זה בגלל הכרטיס אונבורד המסריח שיש לי בינתים בגלל החוסר תקציב שלי ) ?
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר אני יודע , וזה בכלל לא השימוש שאני עושה בהם (אני משתמש בהם למוזיקה) אבל החלטתי לנסות , אין לי מה להפסיד חוץ מלהרוס אותם ( ואז אח שלי יהרוג אותי כי הם שלו והוא לא גר איתי
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מישה, רמקול זה רמקול, הוא יעבוד מצויין.לשאלתך, יש דרך mixer---> advanced settingsעדיף דרך המגבר לדעתי
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר באותה הזדמנות אם אתה פה....רציתי לשאול אותך אם יש לך המלצה לרמקולים (קדמיים,רצפתיים)בסכום של משהו כמו 1500 שקל ?...חברה/דגםאחי לקח לי את אלו ואני צריך לקנות חדשים...
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים בעיקרון... הג'מו מעולים המכרז עליהם נסגר מחר ואף אחד עוד לא הגיש הצעה אז אתה מזומן לנסות..... התחום תדרים שלהם לא נראה ממש משהו לי (רק 55hz-20khz) אז אולי תשקול גם איזה סאב נחמד...... :
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים טאנוי מעולים.....הMX3 מחוץ לטווח המחירים שלך אז תחפש איזה זוג MX2 (שאם אני לא טועה גם עובר)
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר איך MX3 ? יותר טובים מורפדייל ATLANTIC 400 ?....או מג'אמו ? (הדגמים הפשוטים שלהם)
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים טאנוי מעולים.....הMX3 מחוץ לטווח המחירים שלך אז תחפש איזה זוג MX2 (שאם אני לא טועה גם עובר)עומרי, עומרי, עומרי...כנראה את עייף או משהו... ;DMX3 נכנס בדיוק בתקציב, MX2 ישאיר לו כמה מאות עודף.
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר ת'אמת שהתכוונתי לאטלנטיק, זה הדגם שמחליף את הוולדוס הותיקים,אז אתה אומר ללכת על הטנוי אם איקס 3 ?
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים גרר..........קודם כל בלי ו!שני.... אוקיי אז לך על הMX3.הרמקולים הכי טובים בסכום הזה.והבאס שלהם הרבה יותר עשיר ועמוק מהג'מו
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר גרר..........קודם כל בלי ו!שני.... אוקיי אז לך על הMX3.הרמקולים הכי טובים בסכום הזה.והבאס שלהם הרבה יותר עשיר ועמוק מהג'מוהא יופי, אני אוהב באס עשיר ועמוק ואת האמת שהתאכזבתי קצת מהבאס של ג'אמו. אני רק צריך מקום שאני יוכל לשמוע אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.