פורסם 2006 ביוני 2219 שנים משחק מושקע, אבל לא התלהבתי ממנו ממשמשהו חסר, זה לא F.e.a.r פשוט עוד משחק עם כמה שיפוריםבמקום האטת זמן יש את המצב spirit, מושקע מבחינת הנשקים אבל לא משהו שעוד לא ראינומתבסס על אותה הנוסחא עם כמה שיפורים, הגרפיקה גם לא בשמים
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים גרפיקה זה לא הכל בחיים, המשחק נחמד (גורם לסחרחורת מרוב שינוי הזוויות ) ומוסיף איזשהוא אלמנט של חשיבה שמשחקי פעולה בדר"כ לא דורשים. ונחמד שיש גיבור שמדבר סוף סוף. *שיעול* גורדון פריימן *שיעול*
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים המשחק הזה ממש לקוח מהמון משחקים.. יש בו הרבה מאוד אלמנטים שמזכירים משחקים אחרים כמו HL\ HL אופוסינג פורס ועוד ועוד.. באמת משחק מעולה. אני נורא נהניתי מהדמו ואני מצפה למלא בכיליון עיניים.
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים הסיבה שהמשחק עובד על הרבה מחשבים בינוניים + על הגדרות גבוהות היא שהחבר'ה שפיתחו את המשחק הגבילו את הדרישות של המנוע רק עד לMEDIUM גרפיקה +שיפורים פה ושם. מה שחכם לעשות כי המשחק גם נראה טוב וגם עובד טוב
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים משחק חמוד מאודדדרק אני אבל עם המערכת שלי לא מצליח להפעיל את המשחק נורמלי.יש בעיה אם וינדוס xp וחלק מהמעבדים הכפולי ליבה של AMDשייצא כבר ויסטה סעמקקקקקקקקקק בינתיים אני דפוק וכמעט כל המשחקים עובדים עם באגים כאלה של כאילו קפיצות/תקיעות.
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר קבלו סרטון "מדהים" של המשחק!! http://www.gamespot.com/pc/action/prey/video_player.html?id=IiA2ljr_5b4KuTM שנת שחרור הסרטון- 1995 תקשביו טוב לחידושים האחרונים במערכות המשחק !
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים אפשר לומר שלקח להם "קצת" זמן לסיים אותו, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא?(*שיעול*דיוק*שיעול*)
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים shloosh, תפתח את המשחק, לך ל-task manager, ושם ימני על prey.exe (או משהו בסגנון) ו-set affinty לאחת מן הליבות.
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים קבלו סרטון "מדהים" של המשחק!! http://www.gamespot.com/pc/action/prey/video_player.html?id=IiA2ljr_5b4KuTM שנת שחרור הסרטון- 1995 תקשביו טוב לחידושים האחרונים במערכות המשחק ! impossible geometries! :lol:
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים משחק אדיר , ממש נהניתי מהדמו, אחד המשחקים המקוריים והמהנים ששיחקתי בהם, והגרפיקה מעולה לטעמי , הכל על high ברזולוציה 1280X1024 ורץ חלק (6600GT)
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים shloosh, תפתח את המשחק, לך ל-task manager, ושם ימני על prey.exe (או משהו בסגנון) ו-set affinty לאחת מן הליבות. זה set priority
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים זה set priority מה קשור סדר עדיפויות למספר הליבות? אם אתה לא יודע, אל תגיב.
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים דמו מעולה... מפחיד מותח ומטורףףףף לגמרי הבעיה שלי הייתה עם ה- TRY TOOL ועליתי על זה בסופו של דבר ולתמונות : הרבה קטעים מוזרים עד כאן 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.