פורסם 2006 ביוני 2219 שנים הורדתי תוך חצי שעה.. תאמינו לי בינתיים אני ממש נהנה בינתיים מהמשחק ומהאפקטים.. עובד לי על Medium-High 1024X768 עם פילטרים 2XAA 8XAF ועובד מצויין... אפילו עם ה512MB המשחק הזה רץ מעולה ואני ממש אוהב אותו בינתיים.. למרות שבינתיים ראיתי שלקחו כמה דברים מHL:OF...
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים הורדתי מפלאשגט על 220 כל ההורדה ועכשיו התקנתיאני הולך לשחק ועוד מעט אני אבוא לפה לכתוב את רשמיי מהמשחק..
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים שיחקתי בדמו כמה שלבים. המשחק לדעתי פשוט מהמם. מקורי מאוד ומושקע. אני ישר נכנסתי לאווירה של המשחק. ספויילר** כשראו את כדור הארץ מתוך החללית והוא אמר "OH MY GOD" אני אמרתי את זה איתו ... זה היה אחד הרגעים החזקים של המשחק. ספויילר** אני ממש אהבתי את ההשקעה בפרטים הקטנים. בכלל המשחקיות ממש כיפית והמשחק זורם מאוד. מאוד מקורי גם כל הבלבול הזה עם הכבידה והפורטלים האלה. לדעתי הוא מושפע משני משחקים : HALO ו QUAKE 4 .
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים וואי איזה משחק!!!!! שחקתי בו עכשיו וסיימתי אותו בסוף אומרים שי גם רכבים במשחק... זה הכי שולט!!מתי הוא יוצא???
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים prey הפך לזהב,בקרוב באימיול הקרוב לביתךhttp://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12408
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים גירסאת ה360 של הדמו התעקבה בגלל צורך בבדיקות נוספותהיא הייתה אמורה לצאת ביחד עם גירסאת הפיסי אבל תתעקב בכמה ימים
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מה?עכשיו כאילו קפצתי בזמן, ואני לא צריך לחכות לדמואיך הוא, יש לינק להורדה מהירה
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים למי שכבר שיחק איך אתם חושבים שהוא יעבוד על AMD 2500 ,גיגה זיכרון וכרטיס מסך FX5700?
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים תגידו יש מישהו שלא אהב את המשחק?? כי לפי התמונות הוא נראה לי מזה משחק מגעיל.... פשוט אין לי כח כבר להוריד סתם כי הורדתי ונקע לי על 92 הורדתי מפלאשגט על 220 כל ההורדה ועכשיו התקנתי אני הולך לשחק ועוד מעט אני אבוא לפה לכתוב את רשמיי מהמשחק.. אם זה ירד תוך חצי שעה אז אני יוריד אפשר קישור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.