עבור לתוכן

Prey DEMO-יום חמישי הקרוב

Featured Replies

פורסם

אני מתפלא שבפורום הזה אף אחד עוד לא העלה את הנושא!

ביום חמישי הקרוב ה22 ליוני יוצא הדמו של המשחק PREY...אני אישית מחכה מאד! למשחק הזה ולפי הסרטונים הוא הולך להיות משחק מגניב לאללה עם אין חוסר במקוריות (לפי ראות עיניי)

למי שלא יודע PREY זהו משחק FPS המפותח על המנוע המשודרג של DOOM 3 -תקנו אותי אם אני טועה פה

בכל מקרה הגרפיקה אמורה להית יפהיפיה (אני לא יודע כמה מחדשת, אבל נראית בהחלט טוב! )

במשחק אנחנו משחקים דמות ממוצא אינדיאני עם יכולות רוחניות מיוחדות שמוסיפות הרבה מאד למקוריות-אפשר לשחק גם בתור הנשמה (או איך שתקראו לזה) הלוחמת של השחקן עם החץ וקשת שלו ולחסל את האויבים בקלות רבה יותר..

חייזרים (מה אם לא) תוקפים את כדור הארץ ומטרת השחקן (ניחשתם) להלחם על חייו ולהציל את הכוכב, והעיקר לא להפוך לטרף (PREY) אלא לצוד אותם עצמם..

יש מפות צבעוניות ומגוונות מאוד (מזכירות את QUAKE) ואפשרויות מגניבות כמו להפוך את כוח המשיכה ולשחק בהליכה על התקרה,

טכנולוגית הפורטלים , שמאפשרת לך להיות כיאלו בכמה מקומות וכמה שלבים בו זמנית דרך שערים מיוחדים כאלו ..לדעתי זה מוסיף המון וזה החידוש העיקרי של המשחק

אפשרות ללכת על צידי הקירות והתקרות בעזרת רמפות נוגדות כוח כבידה מיוחדות, יצורים מוזרים בצורה יוצאת דופן כמובן וכלי נשק מוזרים ומיוחדים בצורתם שלא נראו כמותם במשחקים קודמים

המשחק דומה גם במשחקיות לדום 3 ול QUKAE 4 וגם בגרפיקה, המשופרת (משמעותית?)

הדמו אמור להיות בערך שעה

ואמור להיות גם MULTIPLAYER מסוג כלשהו בדמו עצמו

* המשחק המלא יוצא ב 10 ליולי בחנויות בחו"ל

http://www.gamespot.com/promos/2006/prey-demo/index.html

[attachment deleted by admin]

• תגובות 110
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכי חשוב לא אמרת - טכנולוגית הפורטלים , שמאפשרת לך להיות כיאלו בכמה מקומות וכמה שלבים בו זמנית דרך שערים מיוחדים כאלו ..לדעתי זה מוסיף המון וזה החידוש העיקרי של המשחק

פורסם
  • מחבר

כן הסברתי את זה בקצרה פשוט לא ידעתי איך להגדיר את זה "טכנולוגיית פורטלים"

הוספתי

תודה

פורסם

עוד משחק חושך מעצבן? בידיוק הסיבה שעזבתי את דום וקוויק היו בגלל שיש חושך תמידי, זה מעצבן.

פורסם

יהיה לזה דמו של SP ודמו של MP,וזה יוצא בערך עוד 24 שעות.. יש לי תזכורת מגיימספוט :P

פורסם

נשמע טוב.

פורסם

פשש בהחלט

אגב אני רואה שהמשחק הזה בחסות ATI , טוב לדעת נקווה להריץ אותו נורמלי עם הכרטיס הזקן שלי :)

פורסם

עוד משחק חושך מעצבן? בידיוק הסיבה שעזבתי את דום וקוויק היו בגלל שיש חושך תמידי, זה מעצבן.

זה בדיוק מה שעלה לי לראש...

אני מעדיף את המרחבים הפתוחים

פורסם

עוד 6 שעות :yelclap:

בכל מקרה לדעתי לא כדאי למהר להספיד משחק כזה, בייחוד אחרי שהוא מפותח כל כך הרבה זמן ועוד ע"י 3DRealms שכל מה שהיא נוגעת בו הופך לזהב(אולי חוץ מדיוק פוראבר,זהב אבוד..)מה גם שהכתבים השונים התרשמו ממנו מאוד והוא בהחלט אמור להיות המרענן הרשמי של הקיץ הזה בתחום משחקים הפעולה, אחרי תקופת יובש די ארוכה(היטמן המשחק היחיד ששווה אזכור והוא גם לא FPS), בקיצור נוריד את הדמו ונראה מה הוא שווה.

פורסם

הוא פותח (שים לב ללשון העבר) ע"י 3DRealm (שלא עשתה שום דבר רציני ששוה איזכור חוץ מדיוק נוקם 3די)

הוא עבר לידי Human Head שפיסגת היצירה שלה היה Rune הבינוני לפני כמה שנים

פורסם

יצא.

על הדקה O:

פורסם

הוא פותח (שים לב ללשון העבר) ע"י 3DRealm (שלא עשתה שום דבר רציני ששוה איזכור חוץ מדיוק נוקם 3די)

הוא עבר לידי Human Head שפיסגת היצירה שלה היה Rune הבינוני לפני כמה שנים

אז טעות שלי.

בכל מקרה עוד שעה ויהיו לי רשמים ראשונים :)

עריכה:

אז ככה, לא ידעתי כל כך מה לצפות מהמשחק הזה, משום שאף פעם לא היה משחק שניסה לשלב כל כך הרבה דברים שישפיעו על המשחקיות שלו, הגרפיקה היא כל מה שניתן לצפות מהמנוע של דום3, והיא מעולה,הסאונד גם הוא ברמה גבוהה.

הופתעתי מאוד מהאורך של הדמו הזה, חשבתי שיהיה דמו קצר שייתן טעימה קטנה ממה שצפוי לנו במשחק המלא אבל זה לא כך, אנחנו זוכים לראות את רוב האלמנטים שהמפתחים דיברו עליהם(הפורטלים,הליכה על קירות) ואפשר לומר שיש "בשר" בדמו הזה.

ההליכה על הקירות זה דבר חדש בFPS(אם אני זוכר נכון רק בAVP2 היה את זה)וזה גימיק נחמד אם כי זה עשה לי כאב ראש לא קטן, אפשר גם "לצאת" מהגוף בתור רוח וזה טוב לכמה דברים, בכל מקרה צריך לשחק בשביל להבין.

לסיכום אני יכול לומר שהופתעתי לטובה מהמשחקיות, מהעיצוב שלבים והאוירה במשחק הזה, שימוש מעולה במנוע של דום3 שבנוי לסביבות כאלה, סאונד נקי וטוב, משחקיות חדשנית, מקווה שהמלא ימשיך באותו קו.

והנה כמה תמונות:(איבוד איכות עקב הפיכה לJPEG)

shot000085dd.th.jpgshot000136ge.th.jpgshot000142ta.th.jpgshot000164oh.th.jpgshot000170hi.th.jpgshot000189zi.th.jpgshot000211fg.th.jpgshot000234rl.th.jpgshot000246xa.th.jpgshot000255lr.th.jpgshot000276ge.th.jpgshot000289xa.th.jpg

פורסם

היי למירב הבנתי הדמו שוחרר הבוקר , האם למישהו יש חוות דעת \ תגובות \תמונות .... :cool2:

פורסם

לפני כמה דקות סיימתי את הדמו..פשוט משחק מדהים.

עד עכשיו אני עם פה פעור :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים