פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מה הקשר ל 12 שעות שרות רצופות כל יום? הם בעצם מודים בזה שהמחשב יהיה מלא תקלות?! ומה הקשר לחופשה הזוגית? כאלה אידיוטים!!!
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים וואלה, מה זה אומר 12 שעות רצופות ביום?או יותר נכון 12 שעות רצופות של מה?
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים של שירות.. מה לא ברור ?הם פתוחים ונותנים שירות, נניח, מהשעה 8:00 בבוקר ועד 20:00 בערב..
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים תמיכה טלפונית חינם:"שלום, המחשב לא עולה, מה אני עושה?""תביא אותו אלינו לתיקון"
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים לפחות הם לא התאמצו להרכיב מפרט מחשב... זה בטח היה נראה ככה:מחשב המילניוםלוח אם אינטלמעבד אינטל מקורי פנטיום 2000זיכרון מהיר SDRAM 133MGZ 128MBכרטיס מסך nvidia 64mbמארז מפוארדיסק קשיח מהיררמקולים 70W איכותיים(וכו' וכו')
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר לפחות הם לא התאמצו להרכיב מפרט מחשב... זה בטח היה נראה ככה:מחשב המילניוםלא, לא, לסידרה החדשה שלהם קוראים Asus Dolphine!
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים אבל למה אתם מצפים שמיהשו יעשה מודעה וירשום מחשבים החל מ 6000 ש"ח מי נראה לכם יקנה...ככה זה מכירות
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים :lol: נקניק. הדלקת אותי . חבל שאין לי כל-בי או שבע להראות לכם מה מוכרים בבאר שבע. מי שגר בבאר שבע ויש לו כל בי או את העיתון שבע שיפרסם כאן את הבדיחה הכי טובה בארץ.
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר :lol: נקניק. הדלקת אותי . חבל שאין לי כל-בי או שבע להראות לכם מה מוכרים בבאר שבע. מי שגר בבאר שבע ויש לו כל בי או את העיתון שבע שיפרסם כאן את הבדיחה הכי טובה בארץ. המודעה הכי מצחיקה כבר פורסמה כאן, והיא נלקחה מאותו עיתון (המבין יבין) ואין אף מודעה שתתעלה עליה!
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים הייתי פעם בחנות הזאת כשנסעתי לים המלח עברנו שם בקניות והייתי שם חנות ממש מסריחה. קופסה של 10 דיסקים TDK עולה 70שקל :lol: :lol: וקופסה של 25 דיסקים הSpinal של Silver Line גם 70שקל :lol:
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מועמד לפרסומת חנות מחשבים העקשנית של השנה:"רק אצלנו!בואו בהמוניכם!מעבדת מחשבים האיכותית בארץ, מכירה ותיקון של מחשבים!מה תמצאו אצלנו:1. פיתה וחומוס כשרים למהדרין על כל קנייית מחשב2. מחשבים מהחברות המובילות בשוק: "Pc Partner", "Shuttle" וכמובן מחשבי האיכות של ניורון ופקארד בל! עם האחריות המלאה לשלוש שנים (*מלאות תקלות*)3. מחירים הכי זולים בארץ! פנטיום 4 (במהירות מדהימה של 1400 מהרצים מופלאים, זכרון מהיר ביותרשל 133 מגהרץ(מהירות מדימה לכל הדעות) וכרטיס מסך מתקדם ביותר של החברה הכי מובילה בשוק:Sis עם 64 מגה!4. עם כל קניית מחשב, בנוסף לפיתה וחומוס תקסלו גם עכבר איכותי עם גלגלת, רמקולים של 400 וואטוכמובן מקלדת איכותית ביותר המותאמת לwin98"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.