פורסם 2006 ביוני 1919 שנים היי, יש לי ראוטר של level one wbr-3407aומחר אני עובר לכבלים.רציתי לשאול אם מישהו מכיר אתר שמסביר איך להגדיר אותו כ-vpn כי לפי האשף שלו יש שם רק pppoe ו-pppoa.
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים PPPoE ו A הם גם סוגים של VPN. בדוק באתר היצרן לfirmware החדש ביותר כדי לבדוק אם נוספה תמיכה לPPTP או L2TP. חוץ מזה - יכול להיות שלנתב שלך אין בכלל את האפשרות להתחבר דרך הפרוטוקולים האלו.
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים אם זכרוני אינו מטעה אותי, הדגם שיש לך הוא מודם ADSL + ראוטר... הוא עובד רק עם PPPOE/A
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים מחבר תראה, באתר שלו רשום שהוא תומך ב-pptp:http://global.level1.com/products2.php?Id=650&PC1thId=10הבעיה היא שכבר עידכנתי אותו ואני לא רואה את זה
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים גם אם כן.. איך תחבר אותו? אני לא חושב שיש לו חיבור WAN שיוכל להתחבר אל המודם מהכבלים..
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים מחבר תקשיב שוב, אני מחבר את המודם של הכבלים לקיר כרגיל ואת המודם עצמו מחבר עם כבל רשת לראוטר.הראוטר מתפקד רק כראוטר שמפצל את האינטרנט ומחייג לרשת ולא משמש כמודם - בשביל זה יש את המודם
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים אז לכן אברום שואל אם יש לו יציאת WAN - כי אם לא אז הדבר שאתה מנסה לעשות הוא בלתי אפשרי.
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים תקשיב צריך להיות לך ראוטר עם כניסה של WAN (כלומר חיבור למודם ADSL או כבלים) ואתה מחבר מחשבים ליצאות LAN שלו. אתה לא יכול לחבר את הראוטר לחיבור LAN, כי זה כמו שתחבר מודם כבלים לswitch, זה פשוט לא עובד.
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים לפי היכרות שלי עם נתבים של LEVEL1, אין לך יציאת WAN. נראה לי שתאלץ למכור אותו ולקנות חדש.
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים מחבר תגיד, זה שבמפרט שלו כתוב:Supports PPTP, L2TP and IPSec VPN pass throughלא אומר שאמור להיות לו כזה? כי אז הרי איך אני יכול לחבר כזה קישור?מצטער, אני פשוט לא בבית כרגע כדי לראות אותו פיזית ואני לא מוצא תמונה של האחורה שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.