פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים מחבר אני מודיע בזאת שאני מוותר על עותק הזכייה שלי, במידה ונזכה. כי אני קונה אותו מחר (לחכות?? כאילו לא...) אנשים במילא הם לא יתנו לנו את כל 3 העותקים, אלא רק אחת... כאילו דאאה.. אני אישית מציע לעשות את זה בשביל הכיף, ואם נזכה אז להגיד להם שאנחנו מחזירים את זה לקהילה (כמה מתחשב מאיתנו). רעיון יותר טוב! במידה ונזכה אז נתרום אותו ל HWzone והם יעשו הגרלה בתערוכה הקרבה! :D אדיר! לא? כנסו ל hwzone# ב EFNET עכשיו! יש לנו יומיים (שלושה כולל היום)!
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים כולם עכשיו כנסו ל-irc.inter.net.ilערוץ hwzoneאנחנו מוציאים את זה לפועל עכשיו !
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים מחבר אוקי, מכיוון שזה כנראה בלתי אפשרי לארגן את זה בספונטניות בשעה מסויימת סתם אז קבענו שעה.21:00 יום ראשון 6/10B THERE.הכוונה להיות בערוץ hwzone# כמובן ברשת EFnet.
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים אתם מתבקשים לאשר את השתתפותכם באותו ערוץ בשעה 17:00.שוב:irc.inter.net.il#hwzone
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים אני מאוד מקווה שאני אוכל להשתתף... אבל 21:00 זה קצת מוקדם. אני אשתדל לצאת מוקדם מהבסיס, אבל אני לא יכול להבטיח.
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים מחבר לא נורא, אפילו אם תאחר בכמה דקות, אני די בטוח שתספיק. מקסימום תתחבר לשרת אחרי 21:00...
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים יש! אני פה... עכשיו גיליתי שבאחת מקריסות ה-HDD המפורסמות שלי איבדתי את תיקיית ה-mirc שלוותה אותי שנים, עם כל הלוגים, הורדות וסקריפטים שכתבתי בעצמי אני מוריד עכשיו mirc ומצטרף אליכם תוך שתי דקות.
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים מחבר כל הכבוד לפורום על ההשקעה ועל המאמץ! (ציניות, חוץ מאלה שבאמת באו וניסו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.