עבור לתוכן

YES ואינטרנט בכבלים, אפשרי?

Featured Replies

פורסם

כרגע אני מחובר לADSL, ועם החבילות החדשות בכבלים (1.5\256 ב95 שקל אם אני לא טועה כשאני משלם בערך 80 על 750K כרגע) זה נראה משתלם לעבור.

האם אני יכול להתחבר לאינטרנט בכבלים בעוד שיש לי חיבור טלוויזיה של YES בבית?(ולא, אני לא רוצה שיבואו וישברו לי את כל הקירות ויתחילו להתעסק עם כל החיווט בתוכם)

עוד משהו שעלול לגרום לבעיות זה שיש לי בבית רשת אלחוטית ואני מתחבר דרך הראוטר, אז אם יש צורך בחייגן אני לא אתחבר אליהם.

הראוטר(COMPEX 27G) תומך ב

Static IP Address

Dynamic IP Address

PPP over Ethernet

PPTP

ואני חושב שיצא לו עדכון שתומך בL2TP או משהו כזה, אבל אני לא סגור על זה כרגע.

פורסם

בוודאי שאתה יכול , אני מנוי של YES בטלוויזיה, והאינטרנט שלי בכבלים , אין שום קשר בין השניים

למה שישברו קירות? אם יש לך תשתית של כבלים (99% שכן, רוב הבתים , גם הבניינים הישנים ביותר באים עם הכנה לכבלים, כל מה שצריך זה מרכזייה של HOT באיזור ומחברים אותך)

פורסם

בתור אחד שהיה לו גם YES וגם HOT אני אגיד ככה:

אפשר עם הצינורות מאפשרים, אצלנו באו 3 צוותים שונים של הוט (יס כבר היה מותקן), ואז הביאו צוות מיוחד עם מכונת קיטור שתרחיב את הצינור. אח"כ אחרי שמעבירים את הצינור צריך לשים לך שקע כבלים ליד המחשב, עם יש לך כבר נקודות טלוויזיה או הכנה לנקודה הזאת אז לא נורא. אחרת חוטיאדה...

את עניין החייגן תסגור מול הספקית.

פורסם
  • מחבר

אממ הסיבה שאני מפחד שישברו קירות זה בגלל שכשבאו להתקין לי YES הטכנאים כבר עמדו לשבור חצי בית ואם לא הייתי משגיח עליהם בקפידה YES הייתה צריכה להתמודד עם תביעה לפיצויים מצידי.

נקודת הכנה אכן יש, אבל כמדומני יס משתמשים בה, אבל לא נורא אם יוסיפו עוד נקודה זה לא יעשה יותר מידי באלגן...

oba3k

ההרחבה עם המכונת קיטור נשמעת די מסוכנת, לא מצאתי שום עדות לתעלות בבית(וחיפשתי כאלה, לפני שהחלטתי לעשות רשת אלחוטית) ויש סיכוי סביר שהכבלים אצלי פשוט מוקפים בבטון (בעל הבית הקודם עשה עבודה ממש רעה עם התשתיות) אז אני לא מתכוון להרחיב שום דבר (חוץ מאת הקצת UPLOAD שלי :yelclap: )

יש סיבה שהם לא פשוט יביאו, ישימו נקודת חיבור ויסתלקו? (אני לא מתכוון להזמין אותם ולבזבז זמן ואנרגיה רק בשביל שיגידו לי שהם צריכים לפרק לי 3 קירות ושכדאי שאזמין קבלן שיתקן את הנזקים)

אה ובקשר לראוטר, אני אוכל להתחבר איתו? (במידה ואין צורך בחייגן)

פורסם

היה לך גוונים בעבר כמו כל אחד כמעט בארץ

אם כן , אז יש לך תשתית של HOT

ויאמר לזכות הטכנאים של HOT (מה שאי אפשר להגיד על השירות לקוחות שלהם) הם לא רעים בכלל מבחינת ניקיון וסדר אחרי שהם הולכים

פורסם

בקשר למכונת קיטור.

יש צינור שעובר מהלוח הקומתי אל תוך הבית. בתוכו צריכים לעבור 2 כבלים. 1 של יס ו1 של הוט. הצינור ביית שלי לא היה מספיק רחב. המכונת קיטור הרחיבה את הצינור והיה אפשר להעביר את הכבל השני. משם זה כבר רק התשתיות בתוך הבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים