פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים יש לי מסך 17 אינץ' SAMSUNG SYNCMASTER 700IFT דיי חדש (קניתי אותו לפני שנה בערך) והוא משמיע רעשים מעצבנים כמו זימזום כזה כשיש לפעמים למשל הרבה צבע לבן או שילוב של כמה צבעים חשוב לי להגיד שגם כשהוא היה חדש מאוד הוא עשה את הרעשים האלה מישהו יודע מה הסיבה? ??? תודה מראש לעוזרים
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים האמת שגם לי יש את אותה בעיה עם מסך pixie והוא גם אדום... אין לי מושג למה אבל כשאני מחליף רזולוציה , הזימזום חולף. אתה משתמש ב 1024)768 ? כי זאת גם ברירת המחדל שלי... נסה להעביר לרזולוצייה גבוהה יותר.... אגב. הציפצוף מתחיל לך מיד או לאחר זמן מה? :jump:
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר כן אני ב 1024X768 והוא מתחיל מיד כשיש למשל הרבה צבע לבן או כמה צבעים ביחד ולמה הכוונה ששלך הוא גם אדום?
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר נראה לי שיש אבל מה החנות כבר יכולה לעשות חוץ מלהחליף מסך? אין דרך לסדר את זה בלי להחליף את המסך?
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים וואלה גם לי יש את זה .... רק שאצלי זה מסך Proview .אפשר להוריד Refresh rate ל 75Hz וזה לא יהיה אבל זה מעצבן ת'עיניים .וזה קורה רק ברקע לבן ...
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים לכל מי שיש בעיות כלשהן במסך ללכת מיד ולממש אחריות!!!לימדו מהבחור שעומד בדלפק {אני} ......................במשך שנת האחריות הראשונה בדר"כ מחליפים בחדש לאחר מכן מתקנים...תלוי גם סוג המסך אם יש במלאי...לשאלות ניתן לפנות לאי מייל..תמיר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.