פורסם 2006 ביוני 1819 שנים יש לי 2 סטיקים של 512 667 מגה הרץ בדואל אני רוצה להוסיף עוד גיגה זכרון בסטיק ולשמור על הדואל זה אפשרי יש לי לוח אם של GA8I945PL Gigabyte יש 4 סלוטים של זיכרון והלוח מוגבל ל4 גיגהבסלוטים הקימיים יש שבבים של זיכרון רק בצד אחד של בסטיק אני רוצה להוסיף את את הזיכרון הזהhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4745התיזמונים שיש לי ומה שאני רוצה לקנות הם זהיםבתודה ניסים
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים יש לי 2 סטיקים של 512 667 מגה הרץ בדואל אני רוצה להוסיף עוד גיגה זכרון בסטיק ולשמור על הדואל זה אפשרי רק אם אתה מוסיף שני סטיקים ולא אחד יש לי לוח אם של GA8I945PL Gigabyte יש 4 סלוטים של זיכרון והלוח מוגבל ל4 גיגה זה אפשרי, אבל אתה צריך מספר זוגי של סטיקים בסלוטים הקימיים יש שבבים של זיכרון רק בצד אחד של בסטיק ו.... תבדוק במדריך של הלוח אם שלך. אני רוצה להוסיף את את הזיכרון הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4745 התיזמונים שיש לי ומה שאני רוצה לקנות הם זהים אז אל תקנה, כי זה לא DC בתודה ניסים
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים מחבר אבל עם אני מוסיף 2 סטיקים אז אני סוגר את כל הסלוטים ואני רוצה להשאיר אחד בשביל להגדיל בעתיד את הזכרון עוד יותרהעם הדואל בזכרון זה משמעותי בשביל הביצועים של המחשב ועם אני יוסיף עוד 2 סטיקים של 1 גיגה אז הייה לי דואל טוטאלי של 3 גיגה תודה ניסים
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים בשביל DC אתה צריך שניים או ארבעה או שישה (אם הלוח שלך תומך) סטיקים זהים.לא שלושה ולא משנה גם הנפח, רק נפחם הכולל לא עובר 4G
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים מחבר Dual Channel מאוד משמעותי אצלך במחשב ואם תוסיף 2x 1GB זה גם יצור לך בעיות למה זה יצור לי בעיות ואיך אני מגדיל את הזיכרון בלי כל מיני בעיות של תאימות :nixweiss: תודה ניסים
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים כן אבל אז אני מנצל רק חצי מהזכרון שאני יכול להוסיף ללוחאם אתה רוצה שהזכרונות יעבדו במקסימום יכולת , אתה צריך שהזכרונות יהיו בזוגותבקיצור אם אתה שם 3 זכרונות ,מבחינה אחת אתה מוסיף זכרון , אבל מאט מאוד את מהירות הזכרונות , אז בשביל מה ?
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים מחבר כן אני מתכוון להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 גיגה ויש לי 2 סטיקים של 512 ככה שהייה לי בסך הכל 3 גיגה בדואל עם 4 סטיקים זה אפשרי כי למעלה כתבו לי שזה יעשה בעיות תודה ניסים
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים כן אני מתכוון להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 גיגה ויש לי 2 סטיקים של 512 ככה שהייה לי בסך הכל 3 גיגה בדואל עם 4 סטיקים זה אפשרי כי למעלה כתבו לי שזה יעשה בעיות תודה ניסיםאידיאלי שכל הזכרונות הם מאותו סוג (אותו חברה ואותו מהירות) , אבל רוב הסיכויים שזה יעבוד ביחד אני הייתי שם רק 2 סטיקים של 1 גיגה , שזה יותר ממספיק ופותר את כל הבעיות
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים מחבר צודק אני גם חשבתי ככה אבל יש לי כבר 2 סטיקים של 512 במחשב אני יכול לקנות גם של אותה חברה באותו מהירות אבל הם יותר יקרים בגלל שאלתי תודה ניסים
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים אם הסטיקים הנוכחיים שלך הם Double Sided (שבבים שחורים משני צידי הזכרון)אז רוב הסיכויים שאם תחבר כל זוג על Channel נפרד הם יעבדו בסדראם הסטיקים הנוכחיים שלך הם Single Sided (שבבים שחורים מצד אחד של הזכרון)אז רוב הסיכויים שיהיו לך בעיות ו/או אי יציבות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.