עבור לתוכן

X-Fi Xtreme Music - בדיקה, בקשות מיוחדות?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מצטער לבאס, אבל מסתבר שגם אני סובל מהמסכים הכחולים. ולמשהו גם ההתקנה עצמה לא עוברת בשקט ואני מקבל עשרות שגיאות בזמן ההתקנה, ואם אני כבר מצליח להתקין את הדרייבר איכשהו (עם השגיאות) הכרטיס לא עובד, ואני נתקל במסכים כחולים.

ניסיתי לחפש פיתרון, לא מצאתי. אם למישהו יש רעיונות, אני אשמח לשמוע. אם לא, כנראה שאני אצטרך לוותר על העניין, ולהעביר את הכרטיס הלאה למישהו אחר שאצלו הכרטיס לא יעשה בעיות עם המערכת.

Anatoli.

• תגובות 67
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חבל,

ניסית להעזר בפורומים של creative ?

אתה לא הראשון ולא האחרון שנתקל בבעיות. לחלקן יש פתרונות.

איזו מערכת יש לך ? (מפרט)

בכמה אתה מוכר את הכרטיס :silly: ?

פורסם

הכרטיס שלך עם היטסינק? שלי הגיע עם היטסינק והוא לא עושה בעיות

פורסם
  • מחבר

הכרטיס בלי גוף קירור, וזה לא רלוונטי. הגוף קירור חשוב יותר בדגמים המתקדמים אולי, לא בדגם הזה. מה גם שהוא בכלל לא פועל, אז הוא לא מספיק להתחמם.

בפורומים של קריאטיב לא חיפשתי. המפרט הוא:

Asus P4P800E-Deluxe

P4 2.4GHz

1GB A-DATA Viesta

אם למישהו יש רעיונות אני אשמח לנסות.

בנוגע למחיר, אני מעדיף שלא לפרסם פה בפורום, אם מישהו מעוניין, בפרטי.

Anatoli.

פורסם

0) יכול להיות ש SP2 עושה לך בעיות ?

0.1) תוריד כל דריוורים שלא נחוצים כרטיסי קול אחרים

0.2) אם זה PCI תעיף כרטיסים אחרים,USB חבר רק אותו ישירות למחשב ..

0.3) יכול להיות בעייה במחשב לכן קפוץ לשכן ותבדוק אם אתה נתקל באותו בעייה -> זה ניראה הליך מורכב אבל הכי מהיר ונותן תוצאות מהירות איפה הבעיה )

1) תחסוך לך זמן אל תישתמש ב RMAA הזה .

1.1) הוא לא ממש ישעזור לך למרות שהוא משתמש ב (שזה הענות לתדר) FFT אין דרך בכלל להפריד בין איכות ה ADC + (מגברים +מסננים) ל DAC ( מגברים + מסננים)

1.2) תחום דינמי בין שידור לקליטה שונה .

1.3) הקריסטליזר מוסיף רומנים (הרמונים) ולכן האות לא אמין למה שאתה משדר .

2) תקשיב + שתה כוס יין ותגיד לנו איך אתה מרגיש :) לפני השמיעה ואחרי ..

3) כל הכבוד על היוזמה :jump1:

פורסם

יש לי כמה שאלות בנוגע לכרטיס קול הנ"ל

1. אילו יציאות יש לכרטיס?

2. יש לי מערכת של 5.1 + רסיבר, האם אפשר לחבר ביניהם מבלי שאיכות השמע תפגע?

פורסם
  • מחבר

0) יכול להיות ש SP2 עושה לך בעיות ?

0.1) תוריד כל דריוורים שלא נחוצים כרטיסי קול אחרים

0.2) אם זה PCI תעיף כרטיסים אחרים,USB חבר רק אותו ישירות למחשב ..

0.3) יכול להיות בעייה במחשב לכן קפוץ לשכן ותבדוק אם אתה נתקל באותו בעייה -> זה ניראה הליך מורכב אבל הכי מהיר ונותן תוצאות מהירות איפה הבעיה )

1) תחסוך לך זמן אל תישתמש ב RMAA הזה .

1.1) הוא לא ממש ישעזור לך למרות שהוא משתמש ב (שזה הענות לתדר) FFT אין דרך בכלל להפריד בין איכות ה ADC + (מגברים +מסננים) ל DAC ( מגברים + מסננים)

1.2) תחום דינמי בין שידור לקליטה שונה .

1.3) הקריסטליזר מוסיף רומנים (הרמונים) ולכן האות לא אמין למה שאתה משדר .

2) תקשיב + שתה כוס יין ותגיד לנו איך אתה מרגיש :) לפני השמיעה ואחרי ..

3) כל הכבוד על היוזמה :jump1:

ניסיתי clean boot וזה לא עזר. ניסיתי עוד כמה דברים ואל עזר. פניתי במייל לקריאטיב נראה מה יהיה. בנוגע ל-RMAA, הוא אומנם לא כלי מושלם, אבל הוא בהחלט הטוב ביותר והנפוץ ביותר. הוא מאפשר לי לבדוק הרבה דברים שתוכנות אחרות בודקות בצורה הרבה יותר מסורבלת (ולא בהכרח יותר טובה). צודק שישנה בעיה של לבודד את ה-DAC, ובהחלט המעגל עושה הבדל גדול (לדוגמא 0404 מול הג'ולייט) אך עדיין התוכנה הזו מאפשרת לי ללמוד הרבה דברים. בשביל בדיקה שעורכת לא יותר מ-5 דקות, זו תרומה מעולה לצרכים שלי.

Anatoli.

פורסם

טוב אולי יש דרך יותר טובה לעשות את הבדיקה יותר אמינה ....

ש ADC היה של כרטיס אחד ויחיד ו רק המוצא האות היה בכרטיס הנבדק .

כך לפחות אתה יכול להשוות בין סוגים שונים כרטיסים לאותו ADC + מסננים+מגברים יחיד ואז היה לך נקודת השוואה יחסית .

האם יש סיכוי שאני יכול להקפיץ את כרטיס קול שלי HERCULES DJ ו את ש NANO IPOD + IRIVER כדי לראות מה האיכות שלהם יחסית לשאר הכרטיסם ..:) סוף סוף נראה מה שווה יותר ומה פחות.. :)

בקשר ל כרטיס ...תבדוק אצל שכן..זה יחסוך לך ריבים עם עצמך עם הכרטיס תקול ...:(

פורסם
  • מחבר

אני רואה שלא לגמרי עברת על הבדיקות שאני אעשה. כפי שציינתי אני אחבר את הקריאטיב ל-1212M שלי לצורך בדיקה של ה-DAC שכן ה-ADC של ה1212M הוא ברמה גבוהה במיוחד ויספיק לבדיקות האילו.

וד"א, אל שכן אני ממש לא יכול לקחת. השכנים שלי טמבלים בני 70 אחד אחד. כרגע אני לא לחוץ עם זה, אז אני אחכה לתגובה של קריאטיב. אני מאמין שאני אמצא דרך כלשהי לבדוק את הכרטיס.

Anatoli.

פורסם

כן נזכרתי ..צודק

פורסם

לא דיברתי על זה שהוא מתחמם

פשוט אלה שבאים עם היטסינק, באים עם firmware חדש יותר שמתקן את כל הבעיות האלה של המסכים הכחולים ולא עולה ובעיה בהתקנות וכל זה

מה שאתה יכול לעשות זה לבקש מקרייטיב שיחליפו לך לכרטיס עם ההיטסינק

בטח החנות מחו"ל שקנית ממנה החזיקה מלא מהם במלאי לא כמו בארץ שיש קצת כל פעם ואז מזמינים שוב כי אין לנו איזה 200 מיליון במדינה כמו בארצות הברית

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לשלוח את זה לחו"ל להחלפה. העלויות שילוח לא יהיו משתלמות. יותר פשוט יהיה למכור את הכרטיס למישהו שבמחשב שלו הכרטיס לא עושה בעיות, ולהזמין מחו"ל גרסא אחרת. וד"א, הגרסא החדשה לא פתרה את הבעיה, רק בחלק קטן של הלוחות.

Anatoli.

פורסם

אנטולי, אין שידרוג Firmware?

אם הבעיה היא הFirmware ועדכון פתר לפחות חלק ממנה אולי קריאטיב הפיצו גם עדכון ברשת.

פורסם

לא

הם החליטו שאם רוצים לעדכן קושחה צריכים להחליף את הכרטיס אצליהם

פורסם

מצטער, טימטום לשמו!

העלות של זה בטח אסטרונומית מבחינתם, והרבה יותר פשוט לעדכן את המעבדות במקום להחליף לשנות Firmware.

אולי הבעיה היא משהו אחר, והfirmware הוא רק תוספת לשינוי, לא נדמה לי שקריאטיב רוצים להפסיד בכוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים