עבור לתוכן

Z 5500 או GIGAWORKS ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

אני מעוניין לקבל המלצות\הצעות\הסברים מה עדיף מה לא בין שני הרמקולים הנ"ל.

אז ככה.. אני יתן לכם כמה אינפורמציות על שני הרמקולים ויחסוך מכם כמה דקות של חיפוש ברשת.

ל GIGAWORS שמגיעים ב 7.1 ערוצים יש 700 וואט RMS שמתחלקים ל 210 לסאב בגודל 8 אינץ' ו70 לכל אחד משבעת הרמקולים הקטנים .

למערכת רמקולים זו יש יחידת בקרה שכוללת שליטה על ה BASS ו TREBLE וגם שליטה על כל זוג רמקולים בנפרד (הצדדיים והאחוריים) והסנטר.. וכמובן שיש למערכת שלט רחוק שיש בו את כל הפונקציות הנ"ל. עוד דבר שרציתי לציין אותו שהרמקולים הקטנים כוללים טוויטר ומיד ראנג' (להבדיל אותם מה MEGAWORKS שיש להם רק רמקול אחד).

http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=9306

ה Z5500 מגיעם ב 5.1 ערוצים בעוצמה של 505 וואט RMS שמתחלקים ל 188 לסאב בגודל 10 אינץ' ול 69 וואט לסנטר ו 62 וואט לכל שאר הרמקולם. בדומה ל GIGAWORKS גם למערכת רמקולים זו יש יחידת בקרה ושלט רחוק.. שני דברים שרציתי להדגיש שהסטליטים כוללים רק רמקול אחד והיחידת בקרה כוללת מסך LCD נחמד.

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/PT/EN,CRID=2177,CONTENTID=9486

רציתי להגיד גם שיש לי כרטיס קול מסוג X-FI PLATINUM PRO (מיותר לרשום עליו דברים..) וחסר לי רק רמקולים שהיעוד שלהם הולך להיות משחקים.. מוזיקה.. וסרטים בהדגשת ווליום גבוה :)

אשמח מאוד לקבל תגובותיכם.

פורסם

סראונד זה למשחקים וסרטים, סטריאו זה למוזיקה - אין באמצע :\

בכל מקרה, הZ5500 עדיף.

פורסם

gigaworks

למשחקים יש סראונד 7.1 ויש הבדל בין זה ל5.1

ואם במקרה הלכת עליהם בthx setup console תבחר בפרופיל של gigaworks s750

פורסם

לי אישית יש את הZ5500 ולחבר שלי יש את ההסט ההוא של קרייטיב... הלוגיטק נשמעים הרבה יותר טוב בכל דבר, יש להם מצב מיוחד לשמיעת מוסיקה שזה דבר מגניב שגורם למוסיקה להשמע בתור 5.1, וגם בהם אתה יכול לשלוט על כל זוג רמקולים בנפרד שזה ממש שטויות...

לקרייטיב פשוט יש סאונד כזה של קרייטיב, זה דבר שאני פשוט לא יכול להסביר אותו :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה אבל לא עזרת לי בלהגיד רק שה Z5500 עדיף.. אפשר לדעת למה ?...

דבר שני אני לא איזה בן 70 שכל מה שמעניין אותו זה רמת הדיוק והאיכות של הקול.. מספיק לי שיהיה באיכות טובה במיוחד בווליום גבוה וזהו.

פורסם

ל GIGAWORS שמגיעים ב 7.1 ערוצים יש 700 וואט RMS שמתחלקים ל 210 לסאב בגודל 8 אינץ' ו70 לכל אחד משבעת הרמקולים הקטנים .

למערכת רמקולים זו יש יחידת בקרה שכוללת שליטה על ה BASS ו TREBLE וגם שליטה על כל זוג רמקולים בנפרד (הצדדיים והאחוריים) והסנטר.. וכמובן שיש למערכת שלט רחוק שיש בו את כל הפונקציות הנ"ל. עוד דבר שרציתי לציין אותו שהרמקולים הקטנים כוללים טוויטר ומיד ראנג' (להבדיל אותם מה MEGAWORKS שיש להם רק רמקול אחד).

http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=9306

רוב הביקורות ברשת אומרות שלוגיטק לוקח כל מערכת אחרת של קרייטיב, הסאב שם הוא 10 או 12 אינץ'

גם בלוגיטק יש שליטה בבאס ועל כל זוג רמקולים בנפרד, לטרבל לא אבל אין צורך לגעת בו אבל גם אם תירצה יש לך אפשרות כזאת דרך הווינדווס

גם בלוגיטק יש לך שלט רחוק...

חחחח אין קשר לבן 70 :lol: שאלת אז עניתי ;D

תיראה 2 המערכות האלה באיכות גבוהה אבל אם כבר קח את הלוגיטק... יש לך שם יציאה אופטית שלפי מה שקראתי משפרת את הצליל אפילו עוד יותר, לגבי העוצמה הלוגיטק מאוד מאוד חזקים, קיימים מודים מיוחדים לצפיה בסרטים, למוסיקה...

מצאתי ביקורת שנראית לי מעמיקה על הרמקולים

http://www.tweaknews.net/reviews/z5500/

פורסם

שני הסטים יתנו איכות טובה בווליום גבוה, בגלל זה הם ספינות הדגל של שתי החברות

אבל אני שוב מזכיר, אם אתה משחק במשחקים חדשים שתומכים 7.1 זאת אומרת עוד שני ערוצים נפרדים לצדדים שנותן סאונד יותר מקיף ולא הלכת על סט של 7.1 חבל על הזמן זה הפסד

הג'יגהוורקס במקור תוכננו לעבוד עם audigy 2 zs אבל יתנו יותר עם הx-fi

וגם לג'יגה וורקס יש שלט עם אפשרות לכוון טרבל ובאס

את כל הקידודים של ה5500 הxfi כבר מבצע וגם האיכות שלו מגיעה לרמה של חיבורים דיגיטליים

אם יש לך את הכסף, לך על הג'יגהוורקס

פורסם

לדעתי קח את ה לוג'יטק ממש פצצות :xyxthumbs:

פורסם

שאלה: איפה אתה מתכוון לקנות את המערכת שלך?

פורסם

אהיי אני חושד שהתשובה היא במקום הכי זול והכי אמין

אני חושב שזה נועה מחשבים אם אני לא טועה 2400

פורסם
  • מחבר

את ה GIGAWORKS אני יכול להשיג דרך חבר שעובד בחנות מחשבים ב 2900 ש"ח וה Z5500 כמו שאמרו פה ב 2400 ש"ח.

הקטע של המחיר לא ממש מעניין אותי, ביקשתי את עזרתכם ואני מעוניין לדעת מה אתם חושבים והכי חשוב למה (כי לזרוק דברים באוויר זה לא עוזר לאף אחד)..

פורסם

זה רק אני או שלא עדיף רסיבר ורמקולים נפרדים? :s05:

פורסם

יכול להיות שעדיף אבל הבחור שאל על 2 מערכות אז ענו לו :P

פורסם

רסיבר + ניפרדים יעלו הרבה יותר

רק רסיבר די נחמד עולה 2000

פורסם

.. עוד דבר שרציתי לציין אותו שהרמקולים הקטנים כוללים טוויטר ומיד ראנג' (להבדיל אותם מה MEGAWORKS שיש להם רק רמקול אחד).

ללוגיטק אין את זה וזה משהו שמפריע לי !!לומר לך את האמת זה באמת שאלה קשה ! אבל גם יצא לי לשמוע רק אחד מהם אז אני לא יכול לומר לך כלום על זה ...:\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים