עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pool לא טוב - איטיות בבזק בינלאומי

Featured Replies

פורסם

1.5 - בזק + בזק בינלאומי

התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי בטענה שהאינטרנט לאתרים בחו"ל אצלי ממש איטי, התומך שם המליץ לי (כמובן אחרי שאמר שהבעיה אצלי במחשב) לנתק את החייגן ולהתחבר שוב. הוא צדק, לפי הסבר שלו התחברתי ל - Pool לא טוב. מאז שמתי לב שהבעיה אצלי דיי נפוצה, אני נעזר בבדיקה מול גוגל: במצב אופטימלי אני מקבל בסביבות ה 90-150 פינג ל google.com , רוב הפעמים כשאני מתחבר לאינטרנט ה PING שלי לגוגל נמצא אי שם ב 500, 700 ולפעמים גם 1600... הפתרון העקום שלי הוא להתנתק ולהתחבר כמה פעמים עד שאני מקבל PING סביר, השאלה שלי היא האם עוד מישהו נתקל בזה? אולי יש פתרון?

פורסם

אני מחובר לברק והייתי סובל המון מאיטיות אחרי איומים וצעקות ( נו, איך אפשר בלי? :lol: ) הם העבירו אותי ל POOL שמשתמש רגיל לא יכול להתחבר אליו ומאז האינטרנט שלי נעשה מהיר באורח פלא.... (( נדמה לי שבברק בד"כ מקבלים פול 85.64 , 85.65 ואת ההתחלה של

82.166 אז אני מקבל קבוע (וזה בדוק)

82.166.55 ו 82.166.24 ))

ההגדרות האלו אצלי כבר כמה חודשים טובים ומאז אני מרוצה מברק.... מקבל את המקסימום שלי בלי בעיה וגם מחיר זול ;)

הצעה שלי היא שתגיד להם ותסביר להם ותנדנד להם על העניין ואולי ישימו אותך קבוע ב POOL הזה (של בזק בינלאומי כמובן חחח)

פורסם

pool זה שני החלקים הראשונים של כתובת הip?

פותח התראד - לי היה אותו מקרה בדיוק, בהתחלה הם טענו שהבעיה היא עם האתרים אבל הראתי להם שכשאני מתחבר עם יוזר של נטוויזן הכל טוב ושהבעיה לא אצל האתרים עצמם.

אחר כך הם טענו שיש להם בעיה "זמנית" עם שרת מסוים בניתוב ושהם יטפלו בזה (כל הזמן ביקשו טרסים)

אחרי כמה ימים שראיתי שלפעמים יש פינגים נמוכים ולפעמים ממש גבוהים עזבתי אותם.

פורסם
  • מחבר

לצערי אני בהתחייבות

פורסם

אתה אצל הוט או adsl?

פורסם
  • מחבר

ADSL , בדירה של ההורים שלי יש כבלים ובין לאומי והכל אצלם מהיר להפליא..

פורסם

פותח התראד - לי היה אותו מקרה בדיוק, בהתחלה הם טענו שהבעיה היא עם האתרים אבל הראתי להם שכשאני מתחבר עם יוזר של נטוויזן הכל טוב ושהבעיה לא אצל האתרים עצמם.

אחר כך הם טענו שיש להם בעיה "זמנית" עם שרת מסוים בניתוב ושהם יטפלו בזה (כל הזמן ביקשו טרסים)

אחרי כמה ימים שראיתי שלפעמים יש פינגים נמוכים ולפעמים ממש גבוהים עזבתי אותם.

ככה היה אותו דבר בדיוק אצלי אמרתי לאבא שלי... ומכיוון שהוא לא מבין כלום במחשבים והוא אטום אז הוא לא היה מוכן להתנתק... אז אני החלטתי לצעוק ולתחמן אותם עד שקיבלתי סוף סוף את מה שמגיע לי.... ישראלי זה הכי אחי :xyxthumbs:

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.