פורסם 2006 ביוני 1619 שנים התקנתי היום ספק ENERMAX LIBERTY 500W ומאז ההתקנה כל פעם שאני נוגע במארז יחף אני מקבל "זרם".חיברתי את כל החיבורים הרגילים הבעיה לא היתה קיימת קודם.בתודה מראש.
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים "יש מצב שההארקה לא מחוברת???"גם אם ההארקה לא מחוברת לא אמורה להיות זליגה לגוף המארז
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים התקנתי היום ספק ENERMAX LIBERTY 500W ומאז ההתקנה כל פעם שאני נוגע במארז יחף אני מקבל "זרם". חיברתי את כל החיבורים הרגילים הבעיה לא היתה קיימת קודם. בתודה מראש. פשוט מאוד! תקנה מארז מעץ....
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים מחבר חזרתי הביתה אחרי שבועיים שלא הייתי בו וראיתי שהבעייה ממשיכה. יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיגרם לפני שאני הולך לממשאחריות?
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים אל תהסס אפילו לרגע לממש את האחריות, אם יקרה משהו לספק שלך ילך לך כל המחשב, ואתה לא רווצה שזה יקרה, נכון?!?!לך תדע, אולי יש עוד בעיה שאתה לא יודע עליה, אל תהמר אפילו ואל תנסה לסבך דברים כי אולי בסוף תדפוק לך את המחשב ואז הביטוח לא יעזור, יש לך אפשרות בחינם לסדר לך הכול וחלק אז אל תחשוב פעמיים, ספק כוח זה עניין רציני.דרך אגב, גם אני מתכוון לקנות את אותו ספק רק של 400W ואני חייב לומר שזה די מדאיג אותי, אני מקווה שזה לא בעיה נפוצה בדגמי ה-LIBERTY :-\
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר אחרי שניתקתי את המסך מהמחשב והתחשמלתי ממנו הגעתי למסקנה שכנראה זה השקעים בחדר. שמתי כבל מאריך וכרגע הכלבסדר. מקווה שנפתרה הבעייה.יובל אתה יכול לקנות בשקט ...
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים הגעתי למסקנה שכנראה זה השקעים בחדר.אז זה חמור מאוד.שוב, תבדוק באופן דחוף שהארקה מחוברת!!!
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים אחרי שניתקתי את המסך מהמחשב והתחשמלתי ממנו הגעתי למסקנה שכנראה זה השקעים בחדר. שמתי כבל מאריך וכרגע הכל בסדר. מקווה שנפתרה הבעייה. יובל אתה יכול לקנות בשקט ... פיו, מזל, כנראה שאני אקנה אבל לא כלכך מזל בשבילך, אתה נמצא במצב מאוד מסוכן, אני מציע לך לסדר את זה בהקדם ועד אז להיזהר :-\
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים קרא לחשמלאי מוסמךהוא יבדוק עם ציוד מתאים בדיוק מה הבעיה ויתקן אותהאל תתעסק עם מתח של 220Vאתה יכול להתפחם
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים ב-KSP הוא עולה 660 ש"ח, אולי בפלונטר הוא עולה בערך אותו דבר, כל שאר החנויות שראיתי 700+ ש"ח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.