עבור לתוכן

"זרמים" מהמארז

Featured Replies

פורסם

התקנתי היום ספק ENERMAX LIBERTY 500W ומאז ההתקנה כל פעם שאני נוגע במארז יחף אני מקבל "זרם".

חיברתי את כל החיבורים הרגילים הבעיה לא היתה קיימת קודם.

בתודה מראש.

פורסם

יש מצב שההארקה לא מחוברת???

פורסם
  • מחבר

לא. כמו שאמרתי הכל כמו קודם

פורסם

"יש מצב שההארקה לא מחוברת???"

גם אם ההארקה לא מחוברת לא אמורה להיות זליגה לגוף המארז

פורסם

תיצור קשר עם החנות ממנה קנית את הספק שיחליפו לך אותו

פורסם

התקנתי היום ספק ENERMAX LIBERTY 500W ומאז ההתקנה כל פעם שאני נוגע במארז יחף אני מקבל "זרם".

חיברתי את כל החיבורים הרגילים הבעיה לא היתה קיימת קודם.

בתודה מראש.

פשוט מאוד! תקנה מארז מעץ.... :lol:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חזרתי הביתה אחרי שבועיים שלא הייתי בו וראיתי שהבעייה ממשיכה. יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיגרם לפני שאני הולך לממש

אחריות?

פורסם

לך תממש אחריותת למה אתה מחכה?

וגם אני חושב שזאת בעיה של ארכה.

פורסם

אל תהסס אפילו לרגע לממש את האחריות, אם יקרה משהו לספק שלך ילך לך כל המחשב, ואתה לא רווצה שזה יקרה, נכון?!?!

לך תדע, אולי יש עוד בעיה שאתה לא יודע עליה, אל תהמר אפילו ואל תנסה לסבך דברים כי אולי בסוף תדפוק לך את המחשב ואז הביטוח לא יעזור, יש לך אפשרות בחינם לסדר לך הכול וחלק אז אל תחשוב פעמיים, ספק כוח זה עניין רציני.

דרך אגב, גם אני מתכוון לקנות את אותו ספק רק של 400W ואני חייב לומר שזה די מדאיג אותי, אני מקווה שזה לא בעיה נפוצה בדגמי ה-LIBERTY :-\

פורסם
  • מחבר

אחרי שניתקתי את המסך מהמחשב והתחשמלתי ממנו הגעתי למסקנה שכנראה זה השקעים בחדר. שמתי כבל מאריך וכרגע הכל

בסדר. מקווה שנפתרה הבעייה.

יובל אתה יכול לקנות בשקט ...

פורסם

הגעתי למסקנה שכנראה זה השקעים בחדר.

אז זה חמור מאוד.

שוב, תבדוק באופן דחוף שהארקה מחוברת!!!

פורסם

אחרי שניתקתי את המסך מהמחשב והתחשמלתי ממנו הגעתי למסקנה שכנראה זה השקעים בחדר. שמתי כבל מאריך וכרגע הכל

בסדר. מקווה שנפתרה הבעייה.

יובל אתה יכול לקנות בשקט ...

פיו, מזל, כנראה שאני אקנה :)

אבל לא כלכך מזל בשבילך, אתה נמצא במצב מאוד מסוכן, אני מציע לך לסדר את זה בהקדם ועד אז להיזהר :-\

פורסם

קרא לחשמלאי מוסמך

הוא יבדוק עם ציוד מתאים בדיוק מה הבעיה ויתקן אותה

אל תתעסק עם מתח של 220V

אתה יכול להתפחם

פורסם

אפשר לשאול כמה לך ה500W ?

חן

פורסם

ב-KSP הוא עולה 660 ש"ח, אולי בפלונטר הוא עולה בערך אותו דבר, כל שאר החנויות שראיתי 700+ ש"ח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים