עבור לתוכן

ביל גייטס מודיע על תאריך עזיבתו ממיקרוסופ�ט

Featured Replies

פורסם

BigDickBastard, בעולם התוכנה כולם מעתיקים מכולם.

מיקרוסופט פשוט עושה את זה משמעותית הרבה יותר טוב.

אתה גם שוכח שכמעט בכל תחום שהיא נכנסה אליו, היא הייתה האנדר-דוג והיא ניצחה. בין אם הOFFICE שנכנס לעולם שלנשלט ע"י לוטוס, בין עם הXBOX שבימים אלו מוחץ את הPS, וגם הIE שנכנס לא רק בגלל המונופל של מייקרוסופט אלא בגלל שבמשל כמה שנים טובות נטסקיים לא הוציאה גירסה חדשה (בשבל מסוים הם החליטו לכתוב מחדש את כל הקוד, ואז הם שיחררו את המקור, ומשהו כמו 4 שנים אח"כ קיבלנו את פיירפוקס.

חוץ מזה שהוא גם גאון עסקי. הוא משדר מסר לכל המתחרים שלו, שאם הם יכנסו לתחום של מייקרוסופט היא תעמוד על הרגליים האחוריות ותגרש אותם. כמו שהיא עשתה לנטסקייפ וכמו שהיא מאיימת לעשות לADOBE.

יש הרבה מאד חברות שרצו לשחרר תוכנה, אבל ראו איך מיקרוסופט תיכנס לשם, ותעיף אותם.

גייטס מחסל את המתחרים, עוד לפני שהם קמים. ג-א-ו-ן.

ואתה באמת חושב שיש מערכת הפעלה שהיא "חסינה"?

וגם ללינוקס היה MALWARE... אם היו לה משתמשים...

פורסם

מצד אחד אתה צודק, חוסר היכולת של החברה לכתוב קוד מאובטח אחרי שנים על גבי שנים של תיקונים ושיפורים ומחיר גבוה למוצרים שלה, אבל מצד שני אנחנו ממש לא יודעים איך המחשב היה ממוקם בשוק כיום (עד כמ ההיה נפוץ) והאם IBM לא היו עושים מהלכים דומים. הרי בסופו של דבר חלונות הייתה הפופולרית ולא O/S2...

תרומה ללא ספק יש לו. אם היא לטובה או לרעה, זה כבר דעתו של כל אחד... ;)

[ltr]linux exists from 1992, though probably in command line form only. but then again in 1992 you had MS dos which was very basic and MS windows 3.1 which was useless.

btw all the crap about vista gui is just a linux rip off anyways. and they'll probably do that very badly as well.[/ltr]

פורסם

MS windows 3.1 which was useless.

?!

אז כאן היא הייתה רק גירסה גרפית של DOS, ולא היה מתמזמן. אבל הגזמת. גם ילד בן 6 יכל היה להיסתדר במערכת הפעלה הזאת. סוף סוף הייתה סביבת עבודה גראפית.

אני חושב שהשינראה שלך למיקרוסופט מעוורת אותך.

תיכף תגיד גם שאקסל וורד הן חסרות תועלת...

פורסם

[ltr]wtf you talking about, windows 3.1 was usless, it had no point it was just a shall.[/ltr]

פורסם

[ltr]I see you're confused, you meant stealing...[/ltr]

חבל שאני לא מבין אותך!!

ואין לי כוח לתרגם

פורסם

[ltr]wtf you talking about, windows 3.1 was usless, it had no point it was just a shall.[/ltr]

תגיד את זה למיליוני האנשים שהמחשב הפך בשבילם מסתם קופסה בצבע בז' לקופסה בצבע בז' שיש בה שולה מוקשים

פורסם

מעניין האם היו"ר החדש יגרום לשינוי מהותי בחברה.

פורסם

אל תצפו שמחר וינדוס תהפוך לאופן סורס, החברה מגלגלת מיליארדים וביל גייטס הוא הבן אדם העשיר בעולם, אני לא רואה סיבה שהיורש שלו ירצה לשנות משהו...

אגב, אם מישהו מקליט "במטבח עם מרגול", שלחו לי הודעה במסרים...

פורסם

תגיד את זה למיליוני האנשים שהמחשב הפך בשבילם מסתם קופסה בצבע בז' לקופסה בצבע בז' שיש בה שולה מוקשים

וסוליטר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים