פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים רוב הסיכויים שהצורב שלך התפגר. נדמה לי שמדובר בבעיה של המנוע שמזיז את העיינית.
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים כרגיל, אחת מהבעיות הידועות של הצורבים של ימאהה עם Nero.ריסט אמור לסדר את זה.
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים The Power Calibration AreaA 4x recorder cannot find and cannot record to this area on the HighSpeed CD-RW. So it reports an error message.האם אתה מנסה לצרוב דיסק רב פעמי מהיר (מעל X4) עם צורב X4 ?דיסקים מהירים אינם תואמים לכפול 4 (לפחות לפי המקור שמצאתי)
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים תעשה חיפוש... עניתי על בעיה בדיוק כזאת לפני שבועיים (או קצת יותר). הייתי מפרט לך בכיף שוב, אבל אני לחוץ לחזור ל-UT2K3
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר א. הצורב לא התפגר בטוח - כי במחשב השני שלי הוא עובד כמו גדול...ב. עשיתי מאז מיליוןןן ריסטרטים וכלום לא עזר....ג. לא מצאתי בחיפוש
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים טוב, האמת היא שגם אני לא מוצא את זה עכשיו...היתה לי את הבעיה הזאת עם המחשב הישן (GA7IXE + Athlon 650Mhz), ו- winXP. הסיבה היתה קשורה ל-APM\ACPI. הבעיה היתה בביוס של הלוח, שאמור לתמוך ב-ACPI תחת XP, אבל בפועל עשה את זה ממש גרוע. הבעיה נפתרה חלקית כשביטלתי את ה-APM, ונפתרה לחלוטין כשביטלתי את ה-ACPI. אם אני יוצא מנקודת הנחה שאתה משתמש ב-winxp, האפשרויות שלך הן:קודם כל תעדכן את ה-bios וה-firmware של הלוח/צורב שלך.אם זה לא עוזר, תנסה לבטל את ה-APM (לוח הבקרה - power options)אתה יכול גם לשחק בביוס עם האפשרויות שקשורות ל-APM\ACPI ועם "pnp os installed".אם גם פה לא הצלחת, יש לך שתי אפשרויות למעבר לעבודה ללא ACPI, ושתיהן מסובכות/ מסוכנות:1. להחליף את ה-HAL שלך ב-HAL סטנדרטי - לא תומך ACPI. אתה יכול לעשות את זה דרך "עדכון דרייבר" של ה- ACPI PC תחת ה-device manager. מיקרוסופט מאוד ממליצים שלא לעשות את זה, וזה יכול לגרום לך ללא מעט בעיות (ה-ACPI אחראי על חלוקת משאבים בין רכיבי חומרה שונים ומאפשר למספר רכיבים להשתמש באותו IRQ, למשל...). אני חייב לציין שאצלי זה עבד יופי ולא היו לי שום בעיות מאז.2. להתקין את XP מחדש, עם HAL סטנדרטי (בתחילת ההתקנה, כשהוא כותב press f6 to install a 3rd party.... אתה מקיש F5 ובוחר ב-standard computer. ההשלכות הן שוב, אותן השלכות, אבל זה פחות מסוכן מלהחליף את ה-HAL תוך כדי עבודה.שני דגשים חשובים:1. ה- power calibration area הוא איזור בתחילת הדיסק שמאפשר לצורב לבדוק באיזו עוצמת לייזר להשתמש. האזור הזה מספיק למספר בדיקות, כך שלפעמים גם דיסק שקיבלת איתו את השגיאה הזאת 5 פעמים עדיין יכול להצרב כמו שצריך אחרי שתפתור את הבעיה.2. השגיאות והבעיות האלה קרו לי עם רוב סוגי הדיסקים, אבל לא כולם. יש דיסקים שכן הצלחתי לצרוב ואני באמת לא יודע מה היה ההבדל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.