פורסם 2006 ביוני 1619 שנים אתמול התחלתי לשחק במאפיה ונתקעתי במשימה שאני לא מצליח לעבור ... זה אחר הראשונות, אחרי שגונבית את האוטו הגדול הצהוב ... משימה שצריך קודם להרביץ לפרחחים עם אלת בייסבול ואז עם אקדח... אבל השותף שלי תמיד נכנס לתווך אש ומת ...איך עוברים את זה ??אהה וגם אני חייב צ'יטים למשחק ... בעיקר של נשקים ... מי יכול להסביר לי מה ואיך ?עריכה : עברתי את המשימה הזאת אבל עכשיו אני בבית מלון , אחרי שהרגתי את כולם , איך אני גונב את המסמכים ??
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים למה צ'יטים? אתה לא נהנה אל תשחק :-Xחבל להרוס אותו עם צ'יטים.בקשר למלון, זה באחד החדרים למעלה, תחפש קצת.בכל מקרה אני ממליץ לא לשחק עם צ'יטים במשחק כזה טוב.
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מחבר למה צ'יטים? אתה לא נהנה אל תשחק :-Xחבל להרוס אותו עם צ'יטים.בקשר למלון, זה באחד החדרים למעלה, תחפש קצת.בכל מקרה אני ממליץ לא לשחק עם צ'יטים במשחק כזה טוב.יש חדש שכתוב עליו "מנהל" אבל אי אפשר לפתוח את הדלת ...אני רוצה את הצ'יטים ל FREE RIDE ולא למשחק עצמו ...
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים בכל מקרה אני ממליץ לא לשחק עם צ'יטים במשחק כזה טוב.מסכים לחלוטין.מה שגם שאפשר לסיים את המשחק בלעדייהם והוא הרבה הרבה יותר כיף ככה.סיימתי אותו איזה 4 פעמים(כל פעם באיזה הפרש של שנה מהפעם הקודמת) ככה שהוא לגמריי אפשרי.ה-free ride סתם חרא.מאפיה זה לא GTA. שחק בעלילה וזהו. אין שום אטרקציות נלוות
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מחבר אוקי אז סיימתם אותו כמה פעמים ואתם לא יכולים לעזור לי ??אז ככה, נכנסתי למלון, הרגתי את המנהל, הרגתי את הזונה, בעצם הרגתי כל מה שזז שם , דיברתי עם הבחורה שהייתי אמור להרוג, מה אני עושה עכשיו ?? המשרד של המנהל (איפה שאני צריך לשים חוצר נפץ) נעול ואני לא יכול להיכנס ...מה עושים ?!@?!?!?!#?!@$?
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מחבר אה...תרד לקבלה ותיקח את המפתחאם סיימת את המשחק אתה אמור לדעת את זהאיפה יש מפתח בקבלה ?? הרי אין שם אף אחד ... כולם מתים ...אהה וטעות שלי , התכוונתי סיימתם ולא סיימתי
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים מחבר אוקי תודה ...עכשיו אני צריך עזרה במשימה שצריך לפרוץ לוילה של הקונסולר ולגנוב ראיות מהכספת...אני הולך עם הזה שפורץ , ואחרי שאני נכנס פשוט השומרים הורגים אותי ... מה לעשות ?
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים תגיד לו לחכות באיזשהו מקום בכניסה(שלא רואים אתכם)ותעשה את המשימה sam fisher style
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים מחבר תגיד לו לחכות באיזשהו מקום בכניסה(שלא רואים אתכם)ותעשה את המשימה sam fisher style1. איך אני אומר לו לחכות ? 2. WTF ?
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים 1. אתה מסתובב אליו, לוחץ לחיצה ימנית ובוחר להגיד לו להישאר במקום.2. תעשה את הרציחות של השומרים בעזרת המחבט = בחשאיות.
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים מחבר 1. אתה מסתובב אליו, לוחץ לחיצה ימנית ובוחר להגיד לו להישאר במקום.2. תעשה את הרציחות של השומרים בעזרת המחבט = בחשאיות.אוקי הרגתי איזה 4 שומרים אבל תמיד שאני בתוך הבית מחפש את הכספת איזה שומר יורה בי מאחורה ...אהה ואיפה בדיוק הכספת ??
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים כי אתה בטח לא הורג את המנקה והיא קוראת לעזרהבחיי, אתה רוצה שאני אבוא אלייך לסיים את המשחק?הכספת בקומה השנייה בחדר משרדי כלשהו(קשה לי להסביר איפה בדיוק).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.