פורסם 2006 ביוני 1619 שנים שלום,עד היום עבדתי עם סטיק אחד של 512MB. היום קניתי סטיק נוסף של 512MB ואחרי שהוספתי אותו המחשב לא עלה (לא הגיע אפילו לטעינה של ה bios).ניסיתי להפעיל אותו רק עם הסטיק החדש והוא עבד. ניסיתי גם לשים אותו בכל אחד מהסלוטים והוא עדיין עבד. רק כאשר שמתי את שני הסטיקים ביחד הוא לא עבד.שני הסטיקים הם DDR 400, אבל אני חושב שהם של חברות שונות: הישן של ADATA והחדש של American Data.מה יכולה להיות הסיבה?
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים יש מקרים בהם שני כרטיסי זיכרון מחברות שונות לא מתפקדים ביחד , כנראה שזה המקרה .
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים מחבר ADATA = American Dataזה מה שגם אני חשבתי, לכן קניתי אותו.אבל הם נראים שונים, על הישן מוטבע ADATA על המעגל עצמו ועל החדש יש רק מדבקה שכתוב עליה American Data. בישן יש מרווח באמצע בין כל ארבע צ'יפים ובחדש לא.
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים SINGLE SIDE ו DUBLE SIDE (ציפים משני הצדדים או רק באחד מהם)..ויש לו שני סטיקים של 512 ככה ששנייהם DS....תנסה לעדכן ביוס..
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים יש המון בעיות עם הדגם הספציפי הזה וזכרונות...לי גם הייתה אותה הבעיה. הלוח לא הסכים לעבוד עם 2 הסטיקים ביחד.. לחוד הם עבדו סבבה.מימשתי אחריות על הלוח, החליפו לי אותו ועכשיו זה בסדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.