פורסם 2006 ביוני 1619 שנים טוב אז ככה, הלוח אם שלי התקלקל לא מזמן והוא חזר אתמול מתיקון.. המאוורר של המעבד והמעבד שכבו בחוץ די הרבה זמן.. השאלה היא אם אני יכול לשים אותם איך שהם? כי הלבן המגעיל הזה שעליהם כבר די מלוכלך.. כדאי לי לחכות עד יום ראשון ולקנות משחה חדשה? או לנקות את מה שיש או מה?
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים כדאי מאוד לנקות את המשחה שיש ולמרוח חדשה לפני ההרכבה של הגוף קירור.אבל, למה לחכות ליום ראשון? מה רע לקפוץ היום לחנות?
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים אני לא מבין באיזו תרמית מדובר פה?אולי במשחה טרמית?מה גם שזו לא שגיאה. זה השאלה מלועזית ולכן כנראה שני הצורות נכונות (אלה אם כן יש לך מקור מוסמך שטוען אחרת).חיפוש באינטרנט מראה ששתי המילים מאוד נפוצות - ודוקה עם יתרון ל "ת", זאת אמנם לא הוכחה אבל . . .
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מה גם שזו לא שגיאה. זה השאלה מלועזית ולכן כנראה שני הצורות נכונות (אלה אם כן יש לך מקור מוסמך שטוען אחרת).חיפוש באינטרנט מראה ששתי המילים מאוד נפוצות - ודוקה עם יתרון ל "ת", זאת אמנם לא הוכחה אבל . . .אתה צודק זה מילה לעוזית והוא יכול לכתוב אותה איך שהוא רוצה
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים ^^^אתה מתבדח נכון?פותח הת'ראד, תקנה משחה נורמלית (AS5\MX1)אין שום טעות, מקובל להגיד גם טרמי וגם תרמי
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מחבר הממ.. אין לי כזה הרבה זמן ללכת לקנות משחה.. מה גם שאין חנות מחשבים קרובה..זה קריטי העניין? כאילו נגיד אני מנקה את המשחה הישנה עם אלכוהול, ומחבר תשטות ומשאיר איזה כמה ימים זה ישרוד?
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מה גם שזו לא שגיאה. זה השאלה מלועזית ולכן כנראה שני הצורות נכונות (אלה אם כן יש לך מקור מוסמך שטוען אחרת). חיפוש באינטרנט מראה ששתי המילים מאוד נפוצות - ודוקה עם יתרון ל "ת", זאת אמנם לא הוכחה אבל . . . ועוד פעם שלמה ידידי אתה לא מבין את ההומור שלי , טוב יש לי לפעמים בדיחות גרועות (זה היה בצחוק )
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים הממ.. אין לי כזה הרבה זמן ללכת לקנות משחה.. מה גם שאין חנות מחשבים קרובה..זה קריטי העניין? כאילו נגיד אני מנקה את המשחה הישנה עם אלכוהול, ומחבר תשטות ומשאיר איזה כמה ימים זה ישרוד?האמת היא שזה כן קריטיבלי משחה אין מגע טוב בין הקירור למעבד והוא עלול להתחמם בצורה מסוכנת
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מחבר יש שרידי משחה.. נחשב ?:]גרר.. מאיפה אני אמצע משחה עכשיו באזור השרון? (הוד השרון, כפ"ס - פתח תקווה מקס')
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים לא נחשב!!!רק משחה חדשה נחשבתבכפר סבא יש אלף חנויות מחשבים תקנה משם ביום ראשון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.