עבור לתוכן

Direct X 10 ב-2007 ?

Featured Replies

פורסם

נו באמת, the inquirer.

פורסם

זה היה ידוע.

DX10 יוצא מתי ש VISTA יוצא..

פורסם

באמת מה החידוש פה?

זה היה ידוע שDX10 (אני חושב שכבר יש לו שם אחר) יצא כשVISTA יצא

פורסם

מעניין איזה כרטיסים יתמכו בו ואיזה חידושים יבואו איתו.

פורסם

יש עוד זמן למשחקים ולכרטיסי מסך רציניים.

אגב, עוד שניה יבוא stone cold ויתקן אותנו ויגיד שקוראים לזה d3d10.

פורסם

באמת מה החידוש פה?

זה היה ידוע שDX10 (אני חושב שכבר יש לו שם אחר) יצא כשVISTA יצא

זה לא שDX10 יצא כשVISTA יצא. הוא יוצא על VISTA, לא יהיה אפשר להתקין אותו על מערכות אחרות

פורסם

יהיה ניתן להתקין VISTA על מחשבים שכרטיס המסך שלהם לא תומך ב-DX10 נכון?

פורסם

יהיה ניתן להתקין VISTA על מחשבים שכרטיס המסך שלהם לא תומך ב-DX10 נכון?

כן

פורסם

שטויות לדעתי בסרביס פאק הבא לXP יצא הDX10 או שיפרצו את זה ויפיצו את הקובץ ברשת.

ויסטה שמיסטה יפרצו את זה מהר כמו שפרצו את אקסבוקס 360 מרוב הגנות שעשו לו לא דאגו להגן על כונן הדיסקים.

פורסם

לא מבין את ההתלהבות מכל העניין של יציאת DX10.. במילא עד שהוא יצא ייקח זמן וכמובן שעד שיצאו משחקים שיתמכו בו יקח עוד (הרבה) יותר זמן ...

פשוט תהנו ממה שיש בינתים .. חבל על הזמן שאתם מבזבזים בציפייה למשהו שיכול גם לאכזב.

פורסם

לא מבין את ההתלהבות מכל העניין של יציאת DX10.. במילא עד שהוא יצא ייקח זמן וכמובן שעד שיצאו משחקים שיתמכו בו יקח עוד (הרבה) יותר זמן ...

פשוט תהנו ממה שיש בינתים .. חבל על הזמן שאתם מבזבזים בציפייה למשהו שיכול גם לאכזב.

עזוב את זה, עוד לא סיימו לנצל את הDX9C עד הסוף, יש עוד זמן...

רק בזמן האחרון התחילו לצאת משחקים שבאמת משתמשים בSM3 וHDR ובעתיד הקרוב ניראה משחקים בגרפיקה מטורפת וכבדה להחריד והם יהיו "כולה" על DX9C.

בקיצור, DX10 עוד שנה וחצי-שנתיים יעניין אותי.

פורסם

נניח שאני קונה כרטיס מסך היום (DX9)

מה אני אוכל לעשות איתו אחרי שייצא DX10?

מה ההבדל ביניהם בכלל?

פורסם

כדי שהמשחקים יתמכו החומרה צריכה לתמוך קודם כלומר מקסימום שנתיים שיצא כרטיס מסך תומך מיציאת ויסטה ועוד כ 3-2 שנים שיצאו משחקים לזה

פורסם

כדי שהמשחקים יתמכו החומרה צריכה לתמוך קודם כלומר מקסימום שנתיים שיצא כרטיס מסך תומך מיציאת ויסטה ועוד כ 3-2 שנים שיצאו משחקים לזה

חחחחח ! :screwy::kopfpatsch::s07:

לפי מה שאה אומר רק עוד 4-5 שני נוכל לשחק במשחקים עם DX10 נכון ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים