פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים המסך שלי הוא MAG : XJ700Tוקניתי אותו עוד עם המחשב הישן שלי...בשנת 98הבעיה היא שהתמונה קופצת כזה התמונה מתכווצת ואחרי שניה מתמתחת וחוזרת לגודל הרגילהקפיצה קטנה נורא אבל עדיין זה מעצבןכרטיס המסך שלי הוא:G FORCE 3 TI 200האם זו בעיה עם הדריוורים של הכרטיס מסך או שעבר זמנו של המסך?בתודה מראש...איילעריכה: שיט שיט שיט לא שמתי לב שאני נמצא במפרטי מחשב בטעות שמתי את זה פה... :AR15:
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים זה בעיה של המסך......יש לו בקר מתח בפנים שעושה פעולה שנקראית DEGAUSS - פריקת מתחים...כנראה שהמייצג מתח נדפק.....אפ אתה יכול להמשיך לעבוד ככה....אין מה לעשות ...תסחוב איתו כמה שאתה יכול.
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים גם לי יש מסך כזה הוא מעולה למרות שכבר אין מה להשוות למסך החדש הנוסף שלי סמסונג 757NFנראה לי שיש לך שילוב של שינויי מתח + עמידות נמוכה של המסך תבדוק אם זה קשור לשינויים אחרים בבית כמו הדלקת מזגן/מקרר וכל שינוי חשמלי אחר.
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים לצערי הרב גם לי יש את זה ואין מה לעשות חרא של מסך- חרא של חברה אני לא מתקרב אליהם יותר!
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים גם לי היה מסך מחשב ישן עם אותם בעיות.פשוט מה שעשיתי זה חידשתי הלחמות למסך
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים מתי זה כבר יקרה למסך שלי... מתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי :-\
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים המסך שלך סובל מתופעה ידועה..אני חושב שזה בגלל הלחות- זה הרג לי את הסוני 15" הישן שלי..אתה מדבר על קפיצות, כאילו שינית רזולוציה לאותה רזולוציה?חברך הוותיק גוסס..
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים גם לי היה מסך מחשב ישן עם אותם בעיות.פשוט מה שעשיתי זה חידשתי הלחמות למסךמה הכוונה לחדש הלחמות? וזה פתר את כול הבעיות שלו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.