עבור לתוכן

לוגיטק Z-680 5.1 DD+DTS THX

Featured Replies

פורסם

דיברתי עם היבואן היום ולפי מה שנמסר לי הם יגיעו לארץ בתחילת נובמבר (עדיין אין מחיר אבל בארה"ב זה יעלה באזור ה $270) :jump:

פורסם

לדעתי בארץ הם לא יעולו פחות מ2700 שח

700 שח בשביל סנטר זה לא קצת הרבה?

פורסם
  • מחבר

700 ש"ח בשביל 1. מקודד DD

2. מקודד DTS

3. Pro-logic 2

4. כניסה אופטית + 6 אנלוגיות (מה שלא היה ל 560)

5. רמקול סנטר

והם לא רואים את ה INSPIRE 5700 או את ה DTT 3500 ממטר

לדעתי שווה

פורסם

700 ש"ח בשביל 1. מקודד DD

2. מקודד DTS

3. Pro-logic 2

4. כניסה אופטית + 6 אנלוגיות (מה שלא היה ל 560)

5. רמקול סנטר

והם לא רואים את ה INSPIRE 5700 או את ה DTT 3500 ממטר

לדעתי שווה

מקודד DD, מקודד DTS -מה זה נותן לך? (כ.קול עושה לך את העבודה)

ואמרתי שלדעתי זה לפחות יעלה ב700 שח יותר.

פורסם
  • מחבר

לא זכור לי שאם אני מחבר את הDVD או PS2 (דרך אופטי) ישירות לרמקולים אני צריך כרטיס קול....

פורסם

אתה טועה.

הZ560 עולים 200 דולר מחיר רשמי, אבל 130 מחיר אמיתי בחו"ל.

כאן הם עולים 2200.

לפחות בחודשים הראשונים, ה680 יעלו 400 דולר, רק בחול.

תחשבו לבד כמה הם יעלו בארץ.

(הודעה זאת נכתבה ע"י com מהמחשב של העקרב.)

פורסם
  • מחבר

הם לא יעלו 4400 ש"ח אם לזה אתה מתכוון :nono:

תסתכל על ה INSPIRE לדוגמא

פורסם

אתה טועה.

הZ560 עולים 200 דולר מחיר רשמי, אבל 130 מחיר אמיתי בחו"ל.

כאן הם עולים 2200.

לפחות בחודשים הראשונים, ה680 יעלו 400 דולר, רק בחול.

תחשבו לבד כמה הם יעלו בארץ.

(הודעה זאת נכתבה ע"י com מהמחשב של העקרב.)

תקרא מה שרשמתי, רשמתי לא פחות מ2700 שח.

האמת כל הסיפור הזה לא נראה לי כי הרמקולים באמת אמורים לעלות בסביבות ה 4000 שח (לפי המחירים של הארץ) אבל כידוע מערכות שעולות בסדר גודל כזה לא מגיעות לארצינו כי אין להם שוק, אז מה שקורה פה זה או שהם לא יגיעו לארץ (לדעתי זה מה שיקרה) או שמחירם יהיה נמוך יותר +-3000 שח (שזה גם יקר ועדיין לא יהיה להם שוק)

פורסם

מה שלי נראה שיקרה, זה שבמכס יחשיבו אותם כמו עם ה-Klipsch 5.1 למערכת קולנוע בייתי, ולכן יחליטו שהמיסים עליהם בהתאם (כמה 70%?), ולכן היבואן יבין שלא שווה לא להביא אותם, ולא יביא אותם.

פורסם

מה שלי נראה שיקרה, זה שבמכס יחשיבו אותם כמו עם ה-Klipsch 5.1 למערכת קולנוע בייתי, ולכן יחליטו שהמיסים עליהם בהתאם (כמה 70%?), ולכן היבואן יבין שלא שווה לא להביא אותם, ולא יביא אותם.

ככה זה לא רק עם Klipsch 5.1, כל מערכות רמקולים למחשב במכס מקבלות מס כזה ובגלל זה המחיר של המערכות בארץ כפול מהמחיר של אותם מערכות בחול (תקנו אותי אם אני טועה)

פורסם

אתה טועה.

רק מערכות שמוגדרות קקולנוע בייתי.

מערכת שמזהים אותה במכס כמערכת רמקולים של מחשב מקבלת רק 18% מע"מ, כמו כל מוצר מחשב.

פורסם

אתה טועה.

רק מערכות שמוגדרות קקולנוע בייתי.

מערכת שמזהים אותה במכס כמערכת רמקולים של מחשב מקבלת רק 18% מע"מ, כמו כל מוצר מחשב.

אם ככה אז למה כל המערכות של רמקולים למחשב בארצינו עולות פי 2 מהמחיר שלהם בחול???

לדוגמה Z560 בארצינו עולה 2050 שח ובחול 150-200 דולר?

על פי מה שידוע לי במכס כל סוגי הרמקולים נחשבים לציוד אודיו ומבחינתם אין דבר כזה רמקולים למחשב ולכן המכס מחושב על פי המתכונת של ציוד אודיו (רמקולים) {אולי פרט למערכות רמקולים 2.1}

פורסם
  • מחבר

לדעתי lover323 צודק

לוקחים 45% מכס על רמקולים לא משנה למה הם, אבל זה הכל שאלה של תימחור ואני לא חושב שהיבואן של לוגיטק ימכור אותם ב 4000 ש"ח

אף אחד לא יקנה רמקולים למחשב במחיר כזה

פורסם

Biodome צודק.

ןהZ560 עולים בארץ 2000+ רק בגלל שהחנויות בארץ לוקחות עליהם רווח של יותר מ50% ליחידה בודדת.

אפילו אחרי כל המיסים הם עולים בערך 1000 ש"ח בארץ.

תבדקו באתר המכס אם אתם רוצים.

פורסם

Biodome צודק.

ןהZ560 עולים בארץ 2000+ רק בגלל שהחנויות בארץ לוקחות עליהם רווח של יותר מ50% ליחידה בודדת.

אפילו אחרי כל המיסים הם עולים בערך 1000 ש"ח בארץ.

תבדקו באתר המכס אם אתם רוצים.

לדעתי אתה ממש לא צודק המכס וכל המסים בארצינו הם מאוד גבוהים במיוחד כשמדובר באודיו (רמקולים) והחניות לא עושות רווח של 50% תאמין לי, אפילו ההפך הרווח שהחנויות עשות על מערכות כאלה הוא יחסית קטן אל תשכח שגם היבואן צריך להרוויח משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים