עבור לתוכן

100HZ מעייף העיניים.

Featured Replies

פורסם

ייתכן בגלל שהייתי רגיל ל60HZ? אני עובד עליו כמה שעות בלבד.

פורסם

מאוד ייתכן.

פורסם

נשמע מוזר...

יכול להיות שכרטיס מסך/מסך שלך לא מסתדרים עם 100 הרץ...

תנסה לחזור ל 85 או 60 ותבדוק אם זה עדיין מעייף את העיניים...

פורסם

ב100 הרץ התמונה פחות "חדה", לפעמים היא גם נראית מעט מטושטשת, אבל מופיעה ללא כל ריצודים.

נסה לרדת ל85 הרץ, אולי זה יהיה יותר נוח.

פורסם

ב100 הרץ התמונה פחות "חדה", לפעמים היא גם נראית מעט מטושטשת, אבל מופיעה ללא כל ריצודים.

נסה לרדת ל85 הרץ, אולי זה יהיה יותר נוח.

לא נכון כלל,

בדיוק להפך, ככל שקצב הריענון נמוך התמונה נראית מטושטשת יותר.

מלבד מסכי Iiyama, המבוססים על שפורפרת ה-MR2, .. אשר ידועים בבעיות של עיבוי משטחים שחורים ולבנים - כאשר התופעה מחמירה עם קצב הריענון כלפי מעלה.

פורסם
  • מחבר

ירדתי ל85HZ ברזולוציה 1152X864

פורסם

אצלי זה ככה ויש לי מסך ctx כאשר הקצב על 65 אני רואה טוב יותר מאשר 70 או גבוה יותר

פורסם

אז המסך שלך דפוק במיוחד, או שהוא לא תוכנן לעבוד ברזלוציה הנתונה בקצב הנבחר.

פורסם

זה שהו דפוק אני מודע זה מסך pL7 של CTX לא ציפית ליותר מדי אבל ככה זה :)

פורסם

נכון אורי, אבל במסכים רבים זה ככה.

ייתכן מאוד שגם אצלו זה ככה ולכן הוא מאמץ את הראיה.

פורסם

טישטוש בקצבי רענון גבוהים (באותה רזולוציה) נגרם בגלל מגבלות הRAMDAC שעל הכרטיס הגרפי, לא בגלל המסך.

פורסם

טישטוש בקצבי רענון גבוהים (באותה רזולוציה) נגרם בגלל מגבלות הRAMDAC שעל הכרטיס הגרפי, לא בגלל המסך.

זה שילוב של ה RAMDAC והפילטרים שנמצאים על ה PCB.

בד"כ ה RAMDAC עצמו הוא לא המיגבלה אבל הרבה יצרנים חוסכים על הפילטרים ולא דואגים שהם יעבירו את כל רוחב הפס הדרוש וזה מוריד איכות ככל שהתדר הדרוש עולה (תדר רענון גבוהה = רוחב פס גבוהה, רזולוציה גבוהה = רוחב פס גבוהה).

פורסם

זה שהו דפוק אני מודע זה מסך pL7 של CTX לא ציפית ליותר מדי אבל ככה זה :)

זה לא נראה לי המסך...

לי יש מסך של סוני שקניתי באיזה 2000 שקל ועדיין יש לי טשטוש ברזולוציות גבוהות...

פורסם

לפעמים זה גם תלוי בכרטיס המסך שבהרצים מסויימים מתחיל להוציא תמונה מעוותת או מרצדת בהרצים מסויימים ברזולוציות מסויימות על המסך - אני לא יודע את ההסבר שלי אבל ניסיון העבר שלי עם מספר כרטיסי קבר לימדני זאת.

פורסם

אני יודע שכשאני עובד בערך מעל השעה 12 בלילה העיניים שלי מתחילות להתעייף גם אם הרפרש הוא על 100. במשך היום העבודה היא כרגיל. לפעמים זה קשור לעייפות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים