עבור לתוכן

בדיקת כתובת Ip מאחורי ראוטר

Featured Replies

פורסם

איך אני בודק מה הip החיצוני ואת השרת של הספק שדרכו אני מחובר (default gateway) ?

ומה זה Netmasks?

תודה

פורסם

בדיקת אי פי חיצונית פשוטה ע"י אתרים כמו showmyip.com ,whatismyip.com

השרת של הספק שאליו אתה מחובר זה לא גאטאוואי,זה יהיה כתובת ברירת המחדל של המודם שלך שבדרך כלל תיהיה 10.0.0.138 או 192.168.1.1

שרתי הספק יהיו שרתי ה dns.

netmasks זוהי כתובת רשת משנה שאומרת לכרטיס רשת על סידרה של מחשבים ברשת,בשורה זו תראה כתובת כזו למשל 255.255.255.0 כארשר הספרות מסמלות על אותה כתובת פנימית מלבד מספר אחד,לדוגמה:מחשב ראשון יהיה 192.168.0.1 מחשב שני יהיה:192.168.0.2

פורסם
  • מחבר

בדיקת אי פי חיצונית פשוטה ע"י אתרים כמו showmyip.com ,whatismyip.com

השרת של הספק שאליו אתה מחובר זה לא גאטאוואי,זה יהיה כתובת ברירת המחדל של המודם שלך שבדרך כלל תיהיה 10.0.0.138 או 192.168.1.1

שרתי הספק יהיו שרתי ה dns.

netmasks זוהי כתובת רשת משנה שאומרת לכרטיס רשת על סידרה של מחשבים ברשת,בשורה זו תראה כתובת כזו למשל 255.255.255.0 כארשר הספרות מסמלות על אותה כתובת פנימית מלבד מספר אחד,לדוגמה:מחשב ראשון יהיה 192.168.0.1 מחשב שני יהיה:192.168.0.2

1) יש עוד דרכים חוץ מאלה?(בלי להכינס להגדרות של הראוטר)

2)שניה מה זה הגאטוואי?זה לא השרת שמקשר בין המחשב לספק?

3)מאיפה הראוטר יודע מהם שרתי הdns אם לא הגדרתי אותם

4)לא הבנתי ממש מה זה netmasks ואם אתה אומר שהיא כתובת כמו 255.255.255.0 למה אצלי היא 32?

תודה!!

פורסם

1.יש עוד הרבה דרכים,ישנם כרטיסים שמראים את האי פי גם בפרטי כרטיס הרשת(שני המחשבים בשורת המשימות) וכמובן שיש תוכנות אבל אני לא משתמש בהן לדעתי הכי מהיר זה להיכנס לאחד האתרים

2.הגאטוואי זה כתובת המודם שמקשר בינך לבין האינטרנט,אתה בעיקר צריך אותה כדי להיכנס לממשק המודם

3.אתה צודק אתה צריך להגדיר שרתי די אנ אס של הספק אבל רק אם האינטרנט לא פועל כהלכה,אם הראוטר מסתדר עם השרתים הרגילים אז הכל בסדר

4.אני התכוונתי לסאב נטמאסק כלומר הכתובת שמייצגת את המחשבים ברשת,אתה שאלת על הכתובת עצמה,אצלך היא 32 ביט מה שאומר שרק מחשב אחד קיים ברשת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים