פורסם 2006 ביוני 1419 שנים שלום לכולם.סתם רציתי ליידע אתכם שהמאוורר של ה-Chipset גרוע!!!!תוך כמה חודשים אחרי הקנייה הוא התחיל להרעיש ושבק חיים.בחנות לא רוצים לפתור את הבעיה בטענה ש"אין אחריות על מאווררים". זאת למרות שזה *לא* צויין בעת הקנייה על שום מסמך ולמרות שהמאוורר הוא בעצם חלק מהלוח......בקיצור - חוצפה.
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים צור קשר עם אסוסלפעמים הם שולחים מאוורר חדש במקוםאו לפחות יגידו לחנות ממנה קנית לתת לך מאוורר אחרבמקרה הכי גרוע תקנה קירור חלופי
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מזה ההכללות האלה שרצות פה ?אז הלך לך המאוורר, זה יכול לקרות בכל לוחלי יש את הלוח הזה משו כמו 10 חודשים והוא מצויין !המאוורר לא רועש יחסית, מלא פיצ'רים, 5-6 חיבורי 3 פינים למאוורריםוהביוס.....אוי איזה מותק של ביוס יש לו.............יש לך בו אפשרויות לאוברקלוק אוטומטי, cool&quiet, AI-NOSאפשרויות אוברקלוק ידני מפה ועד עפולה, מחלקי זיכרון אופציונליים ביותר, תדר HTT עד 400 ! ! ! ! !אפשרות נעילה ושינוי עיקבי של ה- PCIE, מתח זיכרון עד 3 וולטהמילה הררעה היחידה שאני יכול להגיד עליו שהוא מגביל במתח למעבד עד 1.55 (שגם זה מכובד)אז בפעם הבאה שמתקלקל לך חלק אל תשליך את זה על המוצר
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מחבר שמת לב שאתה סתם מתלהם כמו מטומטם? קראת מה כתבתי?כתבתי ש, ואני מצטצט: "סתם רציתי ליידע אתכם שהמאוורר של ה-Chipset גרוע!!!!"ואני לא היחיד שמתלונן על זה.לא אמרתי שהלוח גרוע אלא רק המאורר של הצ'יפסט שמת מהר. אז דיי להתלהמות הלא קשורה הזו.
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים שמרו על צורות ההתבטאותיש ללוח הזה 2 גירסאותעל הראשונה (סימן זיהוי - מאוורר בצורת ריבוע) ידוע שיש בעיות עם מאווררים וכו'על השנייה זה (סימן זיהוי - מאוורר בצורת יהלום, כשאחת הפינות פונה לצלע של הלוח אם) אין בעיה כזאתלמה קניית קירור אחר זה מוצא אחרון? פשוט מאוד, כי אין שום סיבה שבעולם שלא יתנו לך מאוורר חלופיאם יש לך את הגירסה הראשונה של הלוח אז הם כמובן מכירים את החולשה שלו ויודעים על כך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.