פורסם 2006 ביוני 1419 שנים שלום אנשיםאני חדש בעסקי הלינוקס אז יש כמה שאלות: 1) הצלחתי להתקין SLAX על USB DRIVE (זו גרסה שמותאמת לכך). השאלה היא איך אני יכול להתקין תוכנות שאני רוצה על הדיסק און קי? 2) האם אפשרי שדיסק און קי ישמש כהארד דיסק עיקרי במקום הסטנדרטי שיש לי? (IDE)תודה לעונים
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים 1) אני מאמין שכן2) אני לא יודע, צריך מחשב שיוכל לעשות BOOT מזה ואם קיים אז אני מאמין שכן
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים לגבי 1 לא יודע, לגבי 2, בוודאות כן, רק תדאג שהמחשב יכול לעשות בוט מUSB,וכן קיימים כאלו, גם לא נדיר במיוחד
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מחבר בסדר. לגבי השאלה הראשונה הצלחתי לעלות את המחשב רק מהדיסק און קי. השאלה השנייה לא פתורה. איך אני מוסיף תוכנותצד שלישי? איך פותחים אותם במערכת של SLAX (מי שמכיר אותה).תודה מראש
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים אם זה עובד מה DOKאין צורך כלל בקשיח במחשבכי זה עובד בשיטת LIVE CDזא עובד על זיכרון ראם
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מחבר אז זו בדיוק השאלה שלי. אם זה עובד כמו לייב סידי האם אני יכול להוסיף תוכנות שאני רוצה ולהפעיל אותם?ניסיתי לשאול באתר לינוקס הישראלי ואף אחד עוד לא ענה לי. פה עונים יותר מהר
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים דבר ראשון, מנהל חבילות, לא מנהל הורדות.דבר שני, אם אתה די חדש בלינוקס אז ממליץ לך לנסות הפצות שמתאימות יותר למתחילים כמו אובונטו, או פדורה.לכל הפצה, או משפחת הפצות יש מנהל חבילות שונה, אז אין לי איך לעזור לך בהפצה שלך, לא מכיר אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.