פורסם 2001 בנובמבר 2723 שנים אני בטוח שהרבה חוו את ההתלבטות הזו, ועכשיו גם אני...האם להתקין וינדוס אקס פי במקום ה-2000, או להשאר איתה ?מה אתם עשיתם ? מה אתם מייעצים ?
פורסם 2001 בנובמבר 2723 שנים אם אתה בטוח שהכל יעבוד לך ב-XP מבחינת חומרה ותוכנה אז תעבורתפרמט ותתקין חדשלא לעשות שידרוגזה עובד חרא
פורסם 2001 בנובמבר 2723 שנים שידרוג גורם לבעיות שאתה אף פעם לא תדע מאיפה הן באו .עשיתי פעם אחת למישהו שידרוג , ואצלו זה עבר חלקאצלי זה אף פעם לא עבד
פורסם 2001 בנובמבר 2723 שנים תעבור ל XP!1. מבחינת תאימות חלונות 2000 וXP כמעט (ואני לא יודע איך להדגיש כמעט לכל אלה שהולכים לקפוץ עליי קראטה...) זהות!2. WinXP הרבה יותר יפה/מצועצעת/מרשימה3. מתי שהוא כולנו נצטרך לעבור אליה.....Microsoft remember....4. היא יציבה לא פחות מ2000 אם לא יותר.....5. הרבה features מגניבים....6. נכון יש מספר בעיות....במיוחד עם תוכנות צריבה אבל כולם ממילא עובדים עם Nero....אז למה אתה מתלבט.....מקסימום ילכו לך ה Favorites.....
פורסם 2001 בנובמבר 2823 שנים KoM, אני לא מבין מה הבעיה?יש לך הרדיסק חדש נכון? אין עליו נתונים חשובים נכון? התכוונת מלכתחילה להתקין XP נכון?אז מה אתה מתלבט?! תעשה פורמט ותתקין XP מהדוס!
פורסם 2001 בנובמבר 2823 שנים זה מנסיון רע שה-XP עבד חרא אחרי שידרוג מ-2000ולמה שילכו ה-FAVORITES ? ? ?אפשר לגבות אותם ! וכך גם את ה-DATABASE של ה-ICQ !
פורסם 2001 בדצמבר 223 שנים אני עשיתי שדרוג של ה XP על 2000 והכל עבד בסדר גמור כחודש.אבל כדי למנוע עירוב DLL וכל מיני זבלים אחרים פרמטתי את ה C לאחר גבוי מלא שלכל מה שנחוץ. והתקנתי התקנה נקיה של XP מתוך ה CD. הכל עובד טוב מאוד ללא צורך בשום התקנת דרייברים חיצונייםלמרות שלכרטיס המסך ג'י פורס MX400 שדרגתי את הדרייברים ל 23.01רק דבר מוזר אחד קרה לי:יש לי סורק ARTEC ניסיתי להתקין את הדרייברים שתואמים ל 2000 והוא לא רצה לקבל אותם.אז החלטתי... להתקין את הגירסה שתאמה ל 98 וראה איזה פלא הכל הותקן ותקין והסורק עובד כמו שד.אגב באתר החברה הם טוענים שאין אפשרות להפעיל את הסורק תחת XP.
פורסם 2001 בדצמבר 223 שנים איזה קטע.. גם לי יש את ההתלבטות הזאת וכנ"ל לגבי ההארד דיסק החדש כנראה שאני אתקין בכל זאת את ה XP מחר בבוקר אני הולך להזמין כרטיס טיסה לסיאטל ..למקרה שאני לא אהיה מרוצה (למי שלא הבין..מייקרוסופט ואדון גייטס היקר נמצאים שם ) :AR15:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.