עבור לתוכן

לכל המתלבטים לאיזה מעבד לשדרג !

Featured Replies

פורסם

בימים האחרונים נראה שהרבה אנשים נכנסו למערבולות דיונים בקשר באיזה מעבד לבחור מה יותר טוב וכו .

זה בדיוק מה שרוצים באגף השיווק של AMD ואינטל לבלבל אותכם לגמרי. רב הנסתר על הגלוי !

רבותי זוהי תקופת מעבר בעולם המיחשוב וכמו שאתם יודעים תקופות מעבר הם תקופות לא יציבות ממש כמו מזג אוויר!

המלחמה בעיצומה ושתי החברות תקועות עם טכנולוגיות יצור על המדף, כדי להפטר מהם עושים מן טכנולוגית אמצע ! הכלאה בין חדש לישן!

הסיבה היא, שעדיין השוק מוצף במעבדים בארכיטקטורה של 90NM .הם לא יכולות לדפוק את הספקים שלהם עם סחורה חדשה לכן עשו הכלאה שעדיין מתאימה לתנאי השוק היום.

המתינו בסבלנות ואל תתפתו! הדברים עדיין בחיתולים .

תסתכלו על מיקרוסופט באו בהצהרות בומבה על טכנולוגית החלונות מהחלל החיצון ותראו איך הם יתברברו!

סבלנות היא מילת המפתח!

אתם מוזמנים להגיב !

פורסם

לא משמ הבנתי מה אתה רוצה להגיד.

אבל בעקרון בקורנו הוא חדש כאילו לגמרי הוא לא הכלאה שאפשר להגיד כמו על הדו ליבתיים החדשים של אינטל שפשוט עשו הכלאה בין שתי מעבדי פרסקוט.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אני אסביר!

לאחרונה הופיעו בפורומים שונים דיונים על המעבדים החדשים ,ביצועים הם ליבת הוויכוח מי יותר טוב AMD או אינטל!

יש עשרות בנצ'מרקים שעשו מבחני ביצוע, אם תיקח את הבנצ'מרקים אין מסקנה ברורה!תלוי מי עושה את הבנצ'מרק ויש דיון יפה בנושא, בפורום.

הכוונה שלי היא כל עוד לא יצאו לשוק המעבדים החדשים הכל עדיין בגדר ספקולציות שיווקיות!

עכשיו כן הבנת או ש... דה!

פורסם

צודק ב100% לכל הגימרים אם a64 תאריכו את חיים אם overclocking אני אומר לכל מי שיש לי את המעבדים האלו וכרטיס מינימום 6600GT חכו אם

השידרוגים אתה עדין מפעילים משחקים גם אם זה על LOW

פורסם

תשמע "קרן ארוכה" מה שאתה אומר זה די ברור(לי לפחות ) , אני לא אקנה חתול בשק

גם אם 500 מיליון אתרים בעולם יהללו אותו לפני שהוא יוצא(קונרו) , על הכסף שלי אני עובד קשה

ועד שאני לא אהיה בטוח ב100% שאני עושה קנייה בטוחה , אני אשאר עם מה שיש לי.

פורסם

יש למישהו ספק מה יותר טוב ?

צריך 1000 ביקורות כדיי להוכיח משהו ?

גם אם לא הייתי קורא ביקורת אחת , הייתי יודע שהמעבד החדש יותר טוב מהישן

פורסם

אין בזה שום דבר חדש - הקונצזוס כרגע הוא שצריך לחכות כ-3 חודשים, זמן מה אחרי יציאת המעבדים החדשים, התייצבות המחירים - וביקורות אמינות.

מה שמסתמן כרגע הוא, שהקונרו של אינטל הוא המלך החדש, אבל אף אחד כאן לא מתכוון לקנות אותו ברגע שהוא יצא (חוץ מעשירים ומתלהבים).

פורסם

החדש תמיד יותר טוב !

אתה רוצה לחכות , תחכה 3 חודשים , 6 חודשים.................

פורסם

לפי דעתי יש פתרון

למי שידו חמה על ההדק

וחייב לקנות מחר מחשב :screwy:

יש ב NOA פתרון קסמים

3000+ של AMD בסוקט AM2 (לא סמפרון)נשמע לי אוברקלוקר בן $@#$

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5512

ואפשר להתאים לו לוח טוב + זיכרון DDR2 טוב + כרטיס מסך עדכני ++

ורק לשדרג את המעבד עוד שנה ככה ...

זה מאוד יעיל

לא חושבים ?

פורסם

יותר בזול באותה חנות אפשר לקונת 805, שלדעתי זו קנייה הרבה ויתר חכמה. ואם כבר הולכים על חד ליבה, אפשר בפלונטר לקנות 3500 AM2 ב200 שקל פחות..

פורסם

נו ברור שאף אחד לא ייקנה אני גם מתכון לחכות ורק אז לקנות.

אבל כנראה אני יילך על הקונרו.

פורסם

החדש תמיד יותר טוב !

אתה רוצה לחכות , תחכה 3 חודשים , 6 חודשים.................

לא תמיד.. פרסקוט יותר טוב מנורת'ווד באותו התדר? לדעתי לא.

פורסם

לא תמיד.. פרסקוט יותר טוב מנורת'ווד באותו התדר? לדעתי לא.

באותו תקופה אינטל עדיין מכרה מגהרצים וג'יגה הרצים , אז במעבדים באתו תדר לא היו אמורים להיות הבדלים משמעותיים

ההבדלים היו בעיקר בשינוי הסוקט והגדלת הקאש במעבד , שינוי תדר הלוח-אם מ-533 ל-800 ותמיכה בזכרונות DDR 400

ושינוי סוקט לכרטיס מסך מ-AGP ל-PCI-E

אז באותו זמן מישהו העדיף לקנות נורת'ווד ?

פורסם

למי שרשם שיותר חדש תמיד יותר טוב הינה כמה דוגמאות שמראות שזה לא נכון

Nvidia FX5X ה 5X לא היו יותר טובים מהקודמים הם היו נפילה חזקה ברמה

המערכת הפעלה הנפוצה שכלנו (או רובנו) משתמשים בה ה XP. ניראה טיפה יותר יפה אבל באגים מזעזעים והגנה ברמה ירודה בהרבה משל ה 98 (ומי שרוצה להגיד שזה לא נכון וב XP יש פיירוול הפיירוול הזה לא מגן בגרוש שהיה לי רק אותו פרצו לי למחשב חופשי אחרי זה התקנתי פיירוול וגיליתי שחצי עולם מנסה לפרוץ לי למחשב ולא מבין מה קרה שהוא לא מצליח אחרי שכל הזמן לא הייתה שום בעיה לפרוץ לי)

פורסם

זה ממש לא המקום לויכוח, אבל אתה לא יכול ממש להשוות XP ל98 מכיוון שהקרנל שונה, והיא הרבה יותר יציבה והרבה יותר בטוחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים