פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים היה לי הרבה פעמים גם בין 2 - 10... : בלילה בעיקר... וגם 0 לאיזה 30 שניות , כנראה שזה פשוט לא התעדכן או משהו למשך 30 שניות
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים או שאתם ממש מזליסטים, או שהחיבור שלי חרא, או שהתשתית בישראל השתפרה בחודשים האחרונים שבהם אני לא משחק באינסטנסיביות מולטיפלייר (היו לי פינגים דו ספרתיים, אבל 7?!)
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים מחבר היה לי הרבה פעמים גם בין 2 - 10... : בלילה בעיקר... וגם 0 לאיזה 30 שניות , כנראה שזה פשוט לא התעדכן או משהו למשך 30 שניות לא לא, בדקתי כמה פעמים את הפינג וזה נשאר ב7 כל המשחק!!!
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים איך פינג 7 ? עם בטח אין לך כזה פינג ל DNS שלך ... מינימום איזה 15ms ...דרך עגב , מישהו יודע מה קורה עם 012.net ?? אני עכשיו לא מצליח להיכנס לשום אתר בחו"ל ..עידכון , איזה אחד כרגע מתקשר עלי מהתמיכה של 012 ואומר שיש בעיות "ניתוב" ... ולא יודע מתי זה יסודר .טוב נחכה וניראה .
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים מחבר באמת זה משונה כי זה פעם ראשונה שזה קרה לי, ועכשיו המקסימום שהגעתי עליו זה 90 יכול להיות שבמשחק יש בעיה (DEMO+PATCH
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.