פורסם 2006 ביוני 1319 שנים כנראה שכן!לפי אתר DailyTech מעבד הG80 יהיה למעשה כפול-ליבה עם 48 צינורות עיבוד לכל ליבהhttp://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2785מה שאומר שצריכת החשמל תרקיע שחקים :errrr:
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים עדיין מוקדם להגיד ואין מקורות רשמיים. אני בטוח ש-nVidia תחשוב על משהו בתחום צריכת החשמל. הרי כולם חשבו שה-GX2 יצטרך כור גרעיני, ובסוף הוא התאפיין בצריכת חשמל סבירה לשוק הגבוה.
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים כן , אבל שחושבים על זה , המחירים של ספקי בכח המתקדמים של היום ירדו , כמו הpowerstream של ocz , המחיר שלו ירד והוואטים יעלו ואז זה יתאזן , חוץ מזה שלפי מה שאני יודע , בG80 הצריכת חשמל תהיה גבוהה , אבל משם זה רק ירד , בערך כמו אינטל - מעבדים ישנים צורכים יותר , וככל שהזמן עובר הם רק ירדו בצריכה.
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מחבר זה עדיין לא עסק בשלב מסוים כבר אי-אפשר להקטין ליטוגרפיה (נראה לי בסביבות ה32 ננו) ואז החבר'ה למעלה יצטרכו להתחשב ביעילות לפני כמות אחרת העתיד צופן לנו ספק 600W+ כפריט חובה בכל מחשב וביג טייפון בהסבה מקצועית לשוק כרטיסי-המסך, לא תודה
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים שנגיע לנחל נחצה אותו , איך? עם גשר (קרא תכתבה בפרונט פייג' על אינטל ;D ) בבוא העת , הם כבר יסדרו משהו , אולי מעבדים ביולוגיים...
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים this is only speculationsthis,g80 core,not even been send to tapping yetwait cpl months when they will be taped out,see yields on this one and then start talkingBy the way,R600 core will be cpl months ahead of g80Regards
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים לא מיזמן פתחתי תארד עם שמועה שהכרטיסים מהדור הבא יצטרכו 130-300 וואט.. עכשיו אפשר להבין למה...
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים בעיקרון תמיד יהיה עלייה בצריכת ה-וואטפעם היה מספיק ספק-כח של 100W בעידן הפנטיום אחד
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים ידוע מתי הוא יצא ?באיזה חודש בערך...(בטח לפני ש CRYSIS יצא , כי המשחק יהיה DX10 וככה גם הכרטיס...)
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים גירי התאריך של הR600 הוא המועד שATI הכריזו או איזו שמועה שרצה סתם ? אם באמת יצאו בתאריכים האלה צריך כבר להתחיל לחסוך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.