עבור לתוכן

שאלה d-805

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב לדודה שלי ושמתי עין על המעבד הזה,כמובן שהמחשב מיועד לילדים ויותר לישומים ואינטרנט ורציתי לשאול האם זה בסדר ש system bus הוא רק 533?ואם אפשר להמליץ על איזה איזה לוח וזיכרונות בשבילו אני אשמח ;)

פורסם

תקציב?

בעיקרון לוח אם ווג'יגה זכרונות טובים זה 1100 שקל ביחד

כמובן שאפשר פחות

פורסם

Mameory = Samsung

CPU = 805D

MOBO = GA-8IG45GMF

No Extra Video Card Needed.

פורסם

אני קונה מחשב לדודה שלי ושמתי עין על המעבד הזה,כמובן שהמחשב מיועד לילדים ויותר לישומים ואינטרנט ורציתי לשאול האם זה בסדר ש system bus הוא רק 533?ואם אפשר להמליץ על איזה איזה לוח וזיכרונות בשבילו אני אשמח ;)

805 הוא מעבד תקציבי. בתור מעבד כזה אל תצפה ליותר מדי, אבל סה"כ הוא מציג עלות/ביצועים לא רע בכלל, במיוחד ב-OC (אני מניח שדודה שלך או הילדים שלך דודה שלך לא יעשו OC, אבל זה לא גורע מהעובדה שהוא משתלם).

R9547655G מעלי אמר שליישומי אינטרנט אפשר להסתפק בכרטיס מובנה על הלוח, וצדק.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה...

1.בקשר לביצועים לקחתי בחשבון שעדיף במחשב כזה יתרון בריבוי משימות וגם תמיכה בתוכנות העתידיות מאשר משחקים כבדים,אני צודק?

2.הוא תומך ב64 ביט נכון?

פורסם

כן, תומך EMT64.

תקשיב, זה מאוד תלוי מה התקציב של המחשב. אידאלי זה לא לקחת את הGMF של גיגהבייט כי אין לו אפשרויות OC וזה לא משהו שכדאי לוותר עליו עם המעבד הזה. גם לא הייתי מזלזל בדודה שלך, כל אידיוט יכול להמהיר את המעבד הזה.

כרטיס מסך נפרד זה מאוד מומלץ. יש ילדים בבית, וכל ילד מעל גיל 9-10 כבר משחק במשחקים עם דרישות גראפיות שלא נופלות ממשחקים בהם משחק תינוק בן 27. יש כרטיסים עם יחס עלות ביצועים מדהים כמו ה7600GS שעולים יחסית מעט (700) והם מאוד מומלצים.

גם אם אף אחד לא משחק במחשב, גם לא הילדים, מומלץ לקחת את הPG-RH ולא הGMF, עם קירור שקט איכותי כמו הפריזר 7, וכרטיס מסך מינימלי עם יציאת DVI ב-עד 300 שקלים.

כמובן, הכל תלוי תקציב. אם אין תקציב, GMF יהיה בסדר גמור.

כמות. מוצרים סה"כ

2 Patriot 512MB PDP DDR II 667 560 ש"ח

1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 845 ש"ח

1 Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 627 ש"ח

1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 150 ש"ח

1 eVGA GeForce 7600GS Passive Heatsink 256MB PCI-E 770 ש"ח

1 Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II 382 ש"ח

1 LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 193 ש"ח

1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 490 ש"ח

סה"כ 4,017 ש"ח

אם תיקח את הGMF ללא הפריזר 7, זה יהיה המחשב המינימלי ביותר האפשרי, ויעלה כ3K. כמובן שהוא לא יריץ שום משחק, לא יריץ ויסטה בהגדרות גראפיות גבוהות, לא יאפשר OC (מאוד מומלץ), ולא יתאים לחיבור לLCD.

לשיקולך.

פורסם

מה שכן בתוספת יחסית קטנה של כרטיס מסך פשוט ב-PCI-Express המחשב יריץ גם ויסטה (ה-GMF כמובן) בהגדרות גראפיות גבוהות ובביצועים מצוינים

פורסם

מה שכן בתוספת יחסית קטנה של כרטיס מסך פשוט ב-PCI-Express המחשב יריץ גם ויסטה (ה-GMF כמובן) בהגדרות גראפיות גבוהות ובביצועים מצוינים

... אבל אז כבר עדיף את ה-PG.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאני צריך מדפסת ומסך בעד 5000 ש"ח,אפשר לוותר על lcd

אני צריך לוח עד 600 שקל,וחשבתי על 1 גיגה זיכרון,אפשר לוותר על hd 160 ולשים 80

פורסם

לא כדי לו 7300GT הוא יותר חזק מ7600GS?

פורסם

... אבל אז כבר עדיף את ה-PG.

התכוונתי בתור פתרון כשייצא Vista

כלומר להשתמש במובנה עד שתצא Vista ואז להוסיף כרטיס מסך חלש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים