פורסם 2006 ביוני 1319 שנים אני רוצה לנסות ולראות מה זה LINUX כי לפי מה שהרבה אנשים אומרים המערכת הזאת מעולה אבל אני לא יודע איזה LINUX להוריד http://www.linuxiso.org/אז איזה מהם כדאי למשתמש מתחיל כמוני?
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מחבר אף פעם לא הייתי בפורום הזה ומהחיפוש לא מצאתי משהו מועיל אז ..מה עדיף ?
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים אף פעם לא הייתי בפורום הזה ומהחיפוש לא מצאתי משהו מועיל אז ..מה עדיף ?א)תלמד לחפש יותר טובב)כל הפצה והאידאולוגיה שלה - תלוי מה אתה מחפשהפצה כמו גנטו בכלל לא מתאימה למשתמש שמחפש את הקלות והנוחות בוינדוס, אך מתאימה למשתמש שרוצה מערכת bleeding-edge במהירות מדהימהקודם כל תדע מה אתה מחפש בלינוקס,ואחר כך תעבור על ההפצות הקיימות
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מחבר הבעיה שאני לא מחפש כלום אני רוצה פשוט לנסות את המערכת הזאת ולראות איך הכי אף לא היה לי לינוקס אז מה לדעתך יהיה הכי טוב בשבילי ?ויש לי מודם ALE 130 ( :'( ) הוא מתאים ללינוקס ?
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים "עדיף" כאילו אני יכול להישאר עם שלי או שאין מצב ?בתור משתמש מתחיל אני חושב שמאוד תסתבך עם ההתקנה של המודם הזה - לא הרבה אנשים הצליחו לגרום לו לעבוד (גם כאלה עם ניסיון קודם בלינוקס)תבקש מבזק להחליף לך בבזקסטור, אני לא חושב שזה יעלה לך כסף
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים דווקא היה לי אובונטו, עם מודם USB בכבלים, שזוהה על ידי המערכת, והשתמשתי בסקריפט שנדמה לי nim901 העלה לפה, וזה עבד כמו שצריך, והתחבר.דרך אגב, אותו סקריפט יעבוד גם בפדורה? או שהוא בנוי לאובונטו בלבד?
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים דווקא היה לי אובונטו, עם מודם USB בכבלים, שזוהה על ידי המערכת, והשתמשתי בסקריפט שנדמה לי nim901 העלה לפה, וזה עבד כמו שצריך, והתחבר.דרך אגב, אותו סקריפט יעבוד גם בפדורה? או שהוא בנוי לאובונטו בלבד?אם יש לך את החבילות המתאימות (שאני משער שזה linuxpptp) אז אין שום בעייה שזה יעבוד על כל הפצה.
פורסם 2006 ביוני 1719 שנים מה זה מודם רשת? האינטרנט של ה56K? או שאתה מתכוון כאילו שאני תמיד מחובר לאינטרנט מרדע חיבור המודם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.