עבור לתוכן

האם שווה לי לקנות עכשיו מחשב חדש?

Featured Replies

פורסם

את המחשב האחרון שברשותי קניתי לפני כשלוש וחצי שנים

רצוי לציין שאני אוהב מאוד לשחק והמחשב שברשותי כעת הוא

intel 2.4G

1G זיכרון

Radeon 9800Pro

האם שווה לקנות מחשב עכשיו או לחכות עוד איזה חצי שנה ?

90 אחוז מהמשחקים כיום פועלים לי על הגדרות בינוניות

משחק אחד לא עבד שהוא Ghost Recoon החדש

לתגובתכם העיניינית אודה.

פורסם

חחח...עוד 3-4 חודשים :xyxthumbs:

פורסם

לא. הקונרו של אינטל בדרך, ירידות מחירים דרסטיות של המעבדים הישנים של אינטל ו AMD צפויות עם יציאתו. חכה.

פורסם

אני עם אינטגרל, עם כמה נקודות שחשוב להדגיש:

קודם כל, אני חייב לציין שהמחשב שלך מאוד מאוד טוב יחסית למחשב ישן. אבל אני חייב לשאול, איזה מעבד זה? נורת'ווד? כי אם כן, נפתחות בפניך אופציות מצויינות לOC. אתה יכול לקנות גוף כמו התרמלטייק BT שמתאים גם למעבד שלך בתושבת 478 וגם למעבדים חדשים יותר כמו הקונרו בתושבת 775, כך שתוכל לקנות אותו ולהשתמש בו לעשות OC למעבד הנוכחי שלך, ולהעביר אותו למחשב החדש כאשר תקנה כזה.

בכל מקרה, אם משחקים רצים אצלך לא רע, וזו מטרת המחשב, אפשר לחכות קצת. לא חצי שנה כמו שאמרת, אלא הרבה פחות - כ-3 חודשים: טכנולוגיות חדשות יוצאות, מחירי השוק יתייצבו, ומי יודע איזה משפחת כרטיסים חדשה צפויה לנו, שלבטח תכלול יציאות שתומכות בHDCP ותתמוך בD3D10.

בכל מקרה, כבר עוד חודש תוכל ב6000 שקלים לקנות מערכת שכוללת קור 2 דואו (קונרו) E6300 עם 2GB RAM וכרטיס HIGH END.

שורה תחתונה: לחכות. כמה? חודש וחצי זה המינימום, 3 חודשים זה אידאלי, חצי שנה זה סתם להיגרר עם זה.

פורסם

אני עם אינטגרל, עם כמה נקודות שחשוב להדגיש:

קודם כל, אני חייב לציין שהמחשב שלך מאוד מאוד טוב יחסית למחשב ישן. אבל אני חייב לשאול, איזה מעבד זה? נורת'ווד? כי אם כן, נפתחות בפניך אופציות מצויינות לOC. אתה יכול לקנות גוף כמו התרמלטייק BT שמתאים גם למעבד שלך בתושבת 478 וגם למעבדים חדשים יותר כמו הקונרו בתושבת 775, כך שתוכל לקנות אותו ולהשתמש בו לעשות OC למעבד הנוכחי שלך, ולהעביר אותו למחשב החדש כאשר תקנה כזה.

בכל מקרה, אם משחקים רצים אצלך לא רע, וזו מטרת המחשב, אפשר לחכות קצת. לא חצי שנה כמו שאמרת, אלא הרבה פחות - כ-3 חודשים: טכנולוגיות חדשות יוצאות, מחירי השוק יתייצבו, ומי יודע איזה משפחת כרטיסים חדשה צפויה לנו, שלבטח תכלול יציאות שתומכות בHDCP ותתמוך בD3D10.

בכל מקרה, כבר עוד חודש תוכל ב6000 שקלים לקנות מערכת שכוללת קור 2 דואו (קונרו) E6300 עם 2GB RAM וכרטיס HIGH END.

שורה תחתונה: לחכות. כמה? חודש וחצי זה המינימום, 3 חודשים זה אידאלי, חצי שנה זה סתם להיגרר עם זה.

מתי הקונרו צפוי לצאת וכמה הוא יעלה(ההורדת מחירים שאינטל דיברה עליה חלה גם על הקונרו)? כמה בערך יעלה לוח אם וזכרון 1G לקונרו ?

פורסם

הירידות הן רק למעבדים ישנים.

הקונרו המינימלי, E6300, צפוי לעלות 183$, כ1100 שקלים בארץ, להערכתי.

לוחות אם - עכשיו ניתן להשיג רק לוחות 975 שעולים מינימום 1300 שקל, אני משער שכשיצאו לוחות 965 זה ירד לכ700 שקלים.

זכרון - כמו שעכשיו, בערך 600 שקלים.

כלומר - 2500 שקלים לטריאדה.

פורסם

הירידות הן רק למעבדים ישנים.

הקונרו המינימלי, E6300, צפוי לעלות 183$, כ1100 שקלים בארץ, להערכתי.

לוחות אם - עכשיו ניתן להשיג רק לוחות 975 שעולים מינימום 1300 שקל, אני משער שכשיצאו לוחות 965 זה ירד לכ700 שקלים.

זכרון - כמו שעכשיו, בערך 600 שקלים.

כלומר - 2500 שקלים לטריאדה.

קונרו+לוח אם VS דואל קור + לוח אם באותו המחיר(לאחר ההוזלה המתוכננת), הקונרו יציג ביצועים טובים יותר? אם כן מה יהיה ההבדלים בערך?

אני שוב שואל, יש הערכה מתי יצאו המעבדים החדשים ומתי תיהיה ההורדה במחירים?

פורסם

האם שווה לקנות מחשב עכשיו או לחכות עוד איזה חצי שנה ?

תלוי מאוד בתקציב שלך, מה התקציב למחשב עתידי?

פורסם

קונרו+לוח אם VS דואל קור + לוח אם באותו המחיר(לאחר ההוזלה המתוכננת), הקונרו יציג ביצועים טובים יותר? אם כן מה יהיה ההבדלים בערך?

אני שוב שואל, יש הערכה מתי יצאו המעבדים החדשים ומתי תיהיה ההורדה במחירים?

אתה חי במערה? תן קפיצה לפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות, יש שם בערך מיליארד ת'רדים על הקונרו, וגם סטיקי שמסכםאת כל המידע.

אני רק אגיד שלא לחינם מתלהבים ממנו כשהוא יוצא רק עוד חודש וחצי.

פורסם

המעבדים הולכים לצאת ב23.7 אם אני לא טועה, וההורדת מחירים צריכה ליהיות ביום ההשקה.

כולם כאן ימליצו לך לחכות כי זה מה שבעצם כולם עושים, כולל אני.

פורסם

תשמע אם יש כסף, לא חייבים לחכות להורדה , אם יהיו מספיק מבחנים שיאמתו

את מה שראינו עד כה , אז נקנה גם במחיר התחלתי.

פורסם

אם אין לך בעיה בלקנות בחלקים ולהרכיב בבית תתחיל ברכיבים האחרים כך שהתשלום שלהם יתחיל לפני ההשקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים