עבור לתוכן

ציפוי כל המארז בניקל!!

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי תאפשרות לעשות למארז ציפוי של ניקל בחינם עכשיו אני לא יודע איך זה בדיוק ייצא וגם חשבתי לבנות מארז לבד רק לא החלטתי איזה בנתיים אני נעזר בתוכנה הזאת http://www.sketchup.com/index.php?id=21&csid=136

בכל מקרה לקטע של הציפוי בניקל תמארז מה אתם אומרים שווה לנסות ? ייצא יפה ?

פורסם

לי זה נשמע רעיון לא טוב, אבל זה באמת ענין של טעם ואולי אם אני אראה אחד מוכן אני אשתכנע שזה יפה.

בכל מקרה זה באמת מראה מיוחד, אולי כדאי שתנסה, בעיקר אם זה חינם ותראה לנו את התוצאה.

פורסם

תוריד כמה סימני קריאה מהכותרת.

זה יצא מבריק... מאוד... אם אתה תוכל להסתכל על זה שנה שנתיים- שווה לך לנצל את ההזדמנות. אני אישית הייתי מוותר על זה... יותר מידי מבריק...

אני ממליץ לך שכשתסיים לתכנן את המארז תפרסם כאן את התמונות מהסקאצ'אפ, כדי שנוכל לתת לך חוות דעת על המבנה. ולפי דעתי החומר הכי טוב בשביל מארז מצופה ניקל זה פח (פלדה פשוטה...).

פורסם

אם יש לך אפשרות מאלומיניום זה יהי סופר מגניב מכל הבחינות ,אבל מניקל על תעם וריח אין מה להיתווקח :kopfpatsch:

פורסם

מארז "בלינג בלינג" !!! :xyxthumbs:

לי דווקא זה נשמע לא כזה איום... יכול לצאת אפילו יפה

פורסם

שים GRILZ בשיניים ותצלם אם המארז חחחח

פורסם

זה אמור לצאת פצצה...

אבל כמו שאמרו, כל היום תצטרך להיות ען משקפי שמש... חחחח...

:xyxthumbs:

פורסם

לדעתי כדי לך לשים.. זה חינם. גג אחרי זה תצבע או תשיייף אם לא תואהב את זה. :]

פורסם
  • מחבר

יש לי רק בעיה אחת שהפאנל עשוי מפלסטיק ואם הוא יעבור תתהליך של ההורדת צבע בהתחלה הלך כל הפאנל אז אני צריך לבנות אחד או שלקחת ממארז אחר...!

פורסם

תוריד את הפאנל ותצפה בלעדיו..

פורסם

אם אתה צריך עזרה בסקצ'... אני פה.

ניראה קצת כמו טוסטר.. :-\

פורסם
  • מחבר

התוצאה הסופית שבתמונות באתר יצא חזק ביותר

פורסם

יאללה אחי אז למה אתה מחכה. תעשה את זה ותעלה תמונות !!

:xyxthumbs:

פורסם

זה לא קשור לנושא, אבל מישהו יכול לעזור לי לבטל את זה שאני מקבל אי-מייל על כל תגובה שיש בנושא הזה ?

אדם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים