עבור לתוכן

ייעוץ לפני קנייה - מפרט שהכנתי (ב5000 שקל) HTPC!

Featured Replies

פורסם

מחשב מולטמדיה ללא צורך בכרטיס PVR. אמור לשמש כמחשב סלוני עם הפלזמה.

חשוב שהמחשב יהיה כל מאד שקט וכשהיה פתוח לא ישמעו אותו כלל.. אחרת לא שווה כל המחיר הזה..

המפרט: (אל תתייחסו למארז/ספק/מאווררי מארז כי עדיין לא החלטתי בדיוק)

htpc8ty.jpg

אני לא בטוח שהבחירה בכרטיס מסך נכונה..

המחשב לא ישמש למשחקים.. אלא בעיקר להצגת סרטי HD ברזולוציית 1080i.

אולי אפשר לקחת כרטיס מסך שקט באותה מידה וזול יותר..?

לוח אם - הלכתי על פי ההמלצות שלכם.. האם זאתי הבחירה הנוכנה ביותר?

גם הבנתי שהארדיסקים של סמסונג שקטים מאד.. האם יש הבדל ניכר בן הרעש של הארדיסקים של מקסטור לבין אלה של סמסונג (לסמסונג אין הארדיסקים עם 16MB BUFFER)

חוץ מזה.. עצות לייעול המפרט.. להוזלתו (יכול להיות שאני אוריד את המעבד ל2.66)

פורסם

מפרט נחמד מאוד ונוח מאוד לדעתי. ספק הכוח נראה שברירי .. אבל אני מתאר לעצמי שזה בגלל אופי המחשב. תהנה!

פורסם
  • מחבר

מפרט נחמד מאוד ונוח מאוד לדעתי. ספק הכוח נראה שברירי .. אבל אני מתאר לעצמי שזה בגלל אופי המחשב. תהנה!

כמו שרשמתי למעלה כל העניין של המארז והספק + מאווררי המארז כלל לא סגור... ועדיין לא חשבתי על זה יותר מדיי לעומק.. זה הדבר הסופי שאסתכל עליו..

פורסם

הזלמן הנ"ל לא כזה שקט... מומלץ ללכת לפחות על ה 7700CU או אם יש תקציב ומקום במארז - BigTyphoon.

פורסם
  • מחבר

הזלמן הנ"ל לא כזה שקט... מומלץ ללכת לפחות על ה 7700CU או אם יש תקציב ומקום במארז - BigTyphoon.

לכן אני אשאיר את ההחלטה של קירור המעבד לסוף..

גם הBT וגם ה7700 גדולים מדיי למארז שכרגע במפרט... ולכן הבחירה ב7000...

אני עכשיו כנראה אשנה את המארז לאחד גדול יותר ובאמת אלך על הBigTayphhon..

אתם מסתכלים על דברים שוליים.. סתכלו על התחלס.. על הרכיבים עצמם..

כרטיס מסך.. לוח אם..

פורסם

ספק זה לא דבר שולי בכלל..

המפרט מצויין. הייתי בכל זאת הולך על HD של SAMSUNG בשביל האקסטרה שקט.

פורסם
  • מחבר

ספק זה לא דבר שולי בכלל..

המפרט מצויין. הייתי בכל זאת הולך על HD של SAMSUNG בשביל האקסטרה שקט.

יש באמת הבדל ברעש? שבגללו כדאי לוותר על 16MB BUFFER ולהוסיף עוד 60 שקל..?

ת'אמת יש לי עכשיו מחשב בחדר כל כך רועש... ואני לא שומע את הארדיסק של הWD (גם 250 ג'יגה).. בגלל שהמאוורר של המעבד מרעיש כמו טרקטור חח.. ויש עוד מלא דברים רועשים.. אז בגלל זה התחלתי לחשוב שזה לא משנה..

ולא התכוונתי לכך שספק לא שולי.. התכוונתי שאני משאיר את זה ממש לסוף.. כי הכל תלוי במארז שאני אבחר..

פורסם

לא יודע אם זה כזה משמעותי.. לי יש בבית HD אחד של WD והשני של SAMSUNG. הראשון מרעיש כמו טרקטור, את השני לא שומעים.

לא יודע איך הדיסקים של מקסטור (יכול להיות שהם מספיק שקטים, חכה לעוד תגובות), אבל אני הייתי מעדיף שקט על תוספת ביצועים של 2%.

פורסם

מקסטור שקטים , הדגם "מקס ליין 3 " קיבל את הציון הכי גבוהה באתר ,

הן מבחינת ביצועים והן מבחינת שקט(או ביחס לאחד השקטים , בכל מקרה הוא שקט)

ספק כח , לא מצוין איזו חברה ,

ואיפה השגת 930D ב1100 שקל??

ולמה אתה בכלל צריך 930D בשביל כזה מפרט שאמור להיות בסיסי יותר?

פורסם

חכה יציאת הקונרו ואז או שתקנה אחד שיהיה אידיאלי ל HTPC או שתהנה ממחירי חיסול של אינטל ו AMD

פורסם
  • מחבר

חכה יציאת הקונרו ואז או שתקנה אחד שיהיה אידיאלי ל HTPC או שתהנה ממחירי חיסול של אינטל ו AMD

מה זה קונרו?

סליחה על הבורות.. ?

פורסם

המעבדים החדשים של אינטל:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167822.msg1549499#msg1549499

שיהיו חזקים מאוד וקרירים מאוד.

בכל מקרה כשהם יצאו תהיה ירידה דרסטית של מחירים של אינטל ו AMD על הדגמים הישנים שלהם, כך שבכל מקרה כדאי לדחות את הקנייה.

פורסם
  • מחבר

המעבדים החדשים של אינטל:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167822.msg1549499#msg1549499

שיהיו חזקים מאוד וקרירים מאוד.

בכל מקרה כשהם יצאו תהיה ירידה דרסטית של מחירים של אינטל ו AMD על הדגמים הישנים שלהם, כך שבכל מקרה כדאי לדחות את הקנייה.

אין לי בעיה לדחות עוד את הקנייה.. השאלה מתי הם ייצאו?

פורסם

אני מעריך שבתחילת אוגוסט תוכל להשיג אותם כבר.

פורסם

יש באמת הבדל ברעש? שבגללו כדאי לוותר על 16MB BUFFER ולהוסיף עוד 60 שקל..?

ת'אמת יש לי עכשיו מחשב בחדר כל כך רועש... ואני לא שומע את הארדיסק של הWD (גם 250 ג'יגה).. בגלל שהמאוורר של המעבד מרעיש כמו טרקטור חח.. ויש עוד מלא דברים רועשים.. אז בגלל זה התחלתי לחשוב שזה לא משנה..

ולא התכוונתי לכך שספק לא שולי.. התכוונתי שאני משאיר את זה ממש לסוף.. כי הכל תלוי במארז שאני אבחר..

לי יש את ה WD 250GB 16MB והוא שקט לחלוטין, ולא שומעים אותו אפילו קצת ב FULL LOAD. (במארז יש גומיות מיוחדות שמונעות ויברציות של ה HD- אז אולי זה גם בגלל זה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים