עבור לתוכן

זכרונות ב-7900GT

Featured Replies

פורסם

היי..

לגבי בעיית עיוות הצבעים שהייתה לי, כנראה ומדובר בבעיה ב-REGISTRY של הווינדווז, אני אפרמט ואנסה שוב, תודה לכל מי שעזר.

קיבלתי סוף סוף את הenermax המיוחל, אך נדהמתי לגלות שהכרטיס עדיין ב-downclocking, אך הפעם רק של הזכרונות: 340 מגהרץ (680 אפקטיבי) שזה בדיוק חצי מהמהירות שהם אמורים לעבוד בהם. הם מקוררים כרגע על ידי ה-heat spreaders של ה-VF900 ולכן זו לא יכולה להיות הבעיה. ניסיתי להעלות את המהירות קצת כלפי מעלה אבל אי אפשר להעלות מעל 500 בלי לקבל מסך שחור (שאז מרצד וחוזר לרגיל, ושוב שחור, וארטיפקטים ושאר ירקות)...

מה לעשות? אני לגמרי הרוג מהכרטיס הזה...

תודה!

פורסם

דרך איפה בדקת? דרך הדרייברים של הכרטיס או דרך תוכנה אחרת..?

פורסם

הבעיה עם הכרטיס הייתה גם עם הקירור הישן? כי יש מצב שאולי לא התקנת נכון את הקירור החדש.

פורסם
  • מחבר

דרך איפה בדקת? דרך הדרייברים של הכרטיס או דרך תוכנה אחרת..?

גם ב-SYSTOOL וגם ב-COOLBITS

הבעיה עם הכרטיס הייתה גם עם הקירור הישן? כי יש מצב שאולי לא התקנת נכון את הקירור החדש.

הטמפ' שלי היא 43 במאמץ. תעשה טובה.

פורסם

מציע לך לכתוב E-MAIL לחברת NVIDIA פרטים תמצא באתר שלהם ותשאל אותם איך פותרים תבעיה וכל מה שעולה לך לראש!

לפני זה תיכנס לכאן http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser/std_alp.php אולי תמצא משהו שיעזור לך....!

והינה משהו שמצאתי שם בקשר לDOWNCLOCK

External power - If your graphics card requires an external power source, verify that the cable from your PC's power supply is running into your graphics card. When the graphics card is not receiving enough power, it reverts to lower clock speeds to prevent your PC from locking up.

** תנסה גם לבקש מהחברה שיצרה את כרטיס מסך הזה עדכון לביוס של הכרטיס מסך אולי זה יעזור !

פורסם
  • מחבר

שלחתי כבר לתמיכה של BFG, ציפיתי שאולי למישהו יהיה פתרון לתת לי...

פורסם

למה יש לי הרגשה שלא חיברת את המולקס? :screwy:

פורסם
  • מחבר

^^

זה לא מולקס, זה חיבור PCIE. ואני חושב שאתה טיפה מזלזל, למרות שיכול להיות שיש בעיה עם המגעים. בא.

פורסם

^^

זה לא מולקס, זה חיבור PCIE. ואני חושב שאתה טיפה מזלזל, למרות שיכול להיות שיש בעיה עם המגעים. בא.

מה קשור? אתה מחבר את הכרטיס ל PCIE, וחוץ מזה הוא צריך גם חשמל מהספק - המולקס (שמתחבר גם לדיסקים הקשיחים והאופטיים).

פורסם

תנסה את הכבל השני או את החיבור השני על הספק, אם בחרת בחיבור התחתון על הספק- הנה הבעיה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את שני הכבלים ואת שני החיבורים.

למה אתה מתכוון "חיבור תחתון" ?

על הספק יש שני חיבורים שמיועדים ל-PCIE, ניסיתי להשתמש בשניהם ולא הרגשתי הבדל ממשי.. בכל מקרה, מי מהם זה התחתון? (במארז שלי הספק מותקן אנוכית)

טוב אז ככה שאלתי בפורומים בחול בקשר לבעיה שלך נתנו לי תאתר הזה שמסביר ממה זה יכול להיות

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTA2OSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTA2OSwyLCxoZW50aHVzaWFzdA== והינה מה החברות אומרות על זה

לבטל את ה-OC מהמפעל? לא נראה לי שזה זה... תודה בכל זאת

מה קשור? אתה מחבר את הכרטיס ל PCIE, וחוץ מזה הוא צריך גם חשמל מהספק - המולקס (שמתחבר גם לדיסקים הקשיחים והאופטיים).

יש חיבור PCIE מיוחד שמתחבר לכרטיס ומצידו השני ישר לספק :screwy:

פורסם

אם ניסית את שניהם וזה לא עובד והדריבר לא מדווח על חוסר בחשמל, הבעיה בכרטיס.

פורסם
  • מחבר

אני נמצא כעת ב"טיפולו הנאמן" של "שירות" הלקוחות של BFG. נקווה שיש להם פתרון קסם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים