עבור לתוכן

שאלה לגבי Pentium D 805

Featured Replies

פורסם

למה ממליצים עליו? ראיתי השוואה שלו עם מעבדים אחרים והוא פשוט גרוע! הוא וסלרון בתחתית הבנצ'ים שראיתי, כל השאר מעליו..

למה ממליצים עליו בכלל? כפול ליבה תקציבי? זה עוזר בכלל כשלא הרבה דברים תומכים בזה?

לא עדיף איזה A64 3500+?

פורסם

הוא אוברקלוקר מעולה,ובמצב זה מראה את המבערים שלו למעבדים חזקים ממנו..

תעשה חיפוש בפורום,יש המון חומר ובנצ'ים ב-OC.

פורסם

למה ממליצים עליו? ראיתי השוואה שלו עם מעבדים אחרים והוא פשוט גרוע! הוא וסלרון בתחתית הבנצ'ים שראיתי, כל השאר מעליו..

למה ממליצים עליו בכלל? כפול ליבה תקציבי? זה עוזר בכלל כשלא הרבה דברים תומכים בזה?

לא עדיף איזה A64 3500+?

נכון שבמשחקים האטלון 3500+ קורע אותו, אבל אם אתה מסתכל על מולטי-טסקינג (ריבוי משימות) הוא יותר טוב כי יש לו 2 ליבות.

פורסם
  • מחבר

אני צריך מחשב למשחקים... האם עדיין לקחת אותו או A64 חד ליבתי?

פורסם

805. הבט בבאנצ'ים של Q4 ובשנה -שנתיים הקרובות כל הבאנצ'ים יהיו ככה.

פורסם

באפליקציות שתומכות בריבוי נימים ה-805 לוקח אותו בהליכה.

וגם הוא OCER מעולה פשוט וזה לא בעיה להביא אותו לביצועים מרשימים.

פורסם

אם תחליט לקנות את ה805 עם קירור כמו שצריך(ביג טייפון ב250שקל) אז יוצא לך סביבות ה1000\1100שקל.. אתה עושה אוברקלוק ל3.5GHZ פלוס מינוס(אפשר יותר אבל לא צריך יותר) ואתה מקבל כפול ליבה ששווה בביצועיו במשחקים לAMD 3500 והוא גם כפול ליבה חשוב לציין.. ככה שבכל שאר המשימות הוא יהיה חזק משמעותית מהAMD 3500 הרגיל.

פורסם

חרטא ברטא, ההבדל בכל מקרה זניח ברזולוציות יותר גבוהות עם פילטרים.

פורסם

חרטא ברטא, ההבדל בכל מקרה זניח ברזולוציות יותר גבוהות עם פילטרים.

גבר זה לא כל קח חרטא ברתא בגלל מרגישים הבדל של 3 fps בין אם זה fps יציב או לא קח למשל את המשחק cs 1/6 /css

סבבה?

תאמין לי מניסיון שאם יש לך 100stable המשחק זז יותר טוב מ 97-99 וגם המשחקיות יותר זורמת

פורסם

ממש לא. למען האמת, כדי להנות מ100FPS תאלץ 100HZ במסך.. כלומר אתה צריך מסך מאוד יקר כדי לראות בכלל 100FPS :P

פורסם
link=topic=186550.msg1618335#msg1618335 date=1150127733]

גבר זה לא כל קח חרטא ברתא בגלל מרגישים הבדל של 3 fps בין אם זה fps יציב או לא קח למשל את המשחק cs 1/6 /css

סבבה?

תאמין לי מניסיון שאם יש לך 100stable המשחק זז יותר טוב מ 97-99 וגם המשחקיות יותר זורמת

מה קשר שמיטה להר סיני?

דובר על כך שעם פילטרים ההבדלים בין המעבדים זניחים ביותר כאשר התוצאות קרובות או נמצאות ברובן בטווח הסטייה

פורסם

ממש לא. למען האמת, כדי להנות מ100FPS תאלץ 100HZ במסך.. כלומר אתה צריך מסך מאוד יקר כדי לראות בכלל 100FPS :P

יותר נכון טצתרך מסך 200Hz (מדובר פה על מסכים מסוג CRT).

אבל בכל זאת זה לא קשור... כול עוד שהמשחק לא יורד מתחת ל-25 פריימים לשניה אתה לא שם לב.

עכשיו למה שאתה כן שם לב זה כאשר אתה משנה מיקום במשחק (למשל פותח דלת) אז המעבד צריך לחשב את הפיסיקה של העסק וגם הכרטיס צריך להטעין את הסביבה, ואז הפריימים יורדים.....

שמו לב גם לאיפה אתה מקבל 100 פריימים לשניה:

אם זה בשטח סגור (כמו חדר) אז בשטח פתוח תקבל בסביבות ה-25 פריימים לשניה.

אם זה בשטח פתוח (כמו שדה) אז בשטח סגור תקבל בסביבות ה-250.

פורסם

יותר נכון טצתרך מסך 200Hz (מדובר פה על מסכים מסוג CRT).

אבל בכל זאת זה לא קשור... כול עוד שהמשחק לא יורד מתחת ל-25 פריימים לשניה אתה לא שם לב.

עכשיו למה שאתה כן שם לב זה כאשר אתה משנה מיקום במשחק (למשל פותח דלת) אז המעבד צריך לחשב את הפיסיקה של העסק וגם הכרטיס צריך להטעין את הסביבה, ואז הפריימים יורדים.....

שמו לב גם לאיפה אתה מקבל 100 פריימים לשניה:

אם זה בשטח סגור (כמו חדר) אז בשטח פתוח תקבל בסביבות ה-25 פריימים לשניה.

אם זה בשטח פתוח (כמו שדה) אז בשטח סגור תקבל בסביבות ה-250.

צודק, אבל זה לא ממש משנה, כי לרוב מסכים לא נותנים יותר מ90HZ על 800X600 ככה שזה לא ממש משנה.

לגבי העין - מעשית רואים באזור ה-18 פריימים לשניה, ה25 זה בא מהטלביזיה.

אבל בשביל משחק חלק, יש צורך באזור ה40FPS ממוצע ומעלה. פשוט יש הבדל, לא יודע איך להסביר את זה.

פורסם

עין של בן אדם מסוגלת לראות 24 תמונות בשניה...את ה25 כבר לא...מרגישים הבדל בין 25 ל 30,אני אגזים איתכם מאוד-עד 60 רואים הבדל...למה לרוץ אחרי פריימים שלא מסוגלים לראות....?

פורסם
  • מחבר

עין של בן אדם מסוגלת לראות 24 תמונות בשניה...את ה25 כבר לא...מרגישים הבדל בין 25 ל 30,אני אגזים איתכם מאוד-עד 60 רואים הבדל...למה לרוץ אחרי פריימים שלא מסוגלים לראות....?

למה לעזעזל אנשים מאמינים לשטות הזאת? אתה אומר לי שאתה לא רואה הבדל בין 24 FPS לבין 60? אתה אומר לי שאתה רואה את העולם בקירטוע אחד גדול?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים