פורסם 2006 ביוני 1119 שנים ברשימת המחירים המעודכנת של INTEL, לא מופיע מעבד ה D805. האם זה אומר שאינטל מפסיקה לייצר/לשווק אותו?בנוסף, שימו לב ל D915, שמחירו גבוה מזה של ה D930. נראה לי קצת מוזר...הרשימה:http://www.intel.com/intel/finance/pricelist/June_4_06_1ku_Price_web.pdf
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים בהזתמנות חגיגית זו, אני רוצה לשאול:למה לעזאזל האיטניום יקר להחריד?!?!?!4,227$ רק בשביל מעבד?(אני קולט זה מעבד בשביל שרתים, אבל יש גם את אקסיון שזול הרבה ממנו).מה ההבדל בין אקסיון לאיטניום?וגם יש לי עוד שאלה, כל המעבדים של אינטל עכשיו עוברים למיקרו-ארכיטקטורה של CORE 2, האם גם איטניום יעבור?
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים בהזתמנות חגיגית זו, אני רוצה לשאול: למה לעזאזל האיטניום יקר להחריד?!?!?! 4,227$ רק בשביל מעבד? (אני קולט זה מעבד בשביל שרתים, אבל יש גם את אקסיון שזול הרבה ממנו). מה ההבדל בין אקסיון לאיטניום? וגם יש לי עוד שאלה, כל המעבדים של אינטל עכשיו עוברים למיקרו-ארכיטקטורה של CORE 2, האם גם איטניום יעבור? לא יודע למה המחיר המוגזם. בקשר לשאלה השניה, כן, גם האיטניום יעבור לארכיטקטורה החדשה (אם אני זוכר נכון שם הליבה שלו תיהיה דימונה). עריכה: לפי הטבלה יש שם איטניום עם 9(!) מגה קאש. בנוסף רשום שם שהוא מיוצר ב130 ננומטר, אז 9 מגה של L2 ב130 ננומטר זה חתיכת "ביס" מפרוסת הסיליקון, תוסיף את זה לעבודה שהוא מיועד לשרתים (כבר מייקר ת'עסק) וקיבלת חתיכת מחיר. לפי דעתי זאת הסיבה, אבל זה רק לפי ההגיון שלי.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים האיטניום בכלל לא מריץ x86, כל קשר בינו ובין ה-Xeon או מעבדי x86 אחרים מקרי בהחלט, כנ"ל לגבי הארכיטקטורה שלו
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים האיטניום בכלל לא מריץ x86, כל קשר בינו ובין ה-Xeon או מעבדי x86 אחרים מקרי בהחלט, כנ"ל לגבי הארכיטקטורה שלואני בטוח (100%) שקראתי שהוא עובר לארכיטקטורה החדשה!אני אחפש את הכתבה.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים הוא הולך לעבור ל4 ליבות עכשיו או משהו כזה, אבל זה ממש לא משנה. אני אשאל אותך כך אתה חושב שיש הבדל בין Xeon למעבד פנטיום רגיל?, לפי מה שהבנתי (יכול להיות שאני טועה) ההבדל הגדול הוא שה-Xeon יכול לתקשר עם מעבדים אחרים (סביבת מרובת מעבדים). לעומת זאת ההבדל בין Xeon לאיטניום הוא עצום, ארכיטקטורה שונה לגמרי.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים אין לי הוכחה חד משמעית, לא מצאתי את מה שחיפשתי.בכל מקרה, זה מהאתר של אינטל....http://www.intel.com/pressroom/kits/events/idfspr_2006/20060313_Multicore_Fact_Sheet_Decoder.pdfעמוד 5, Tukwilla. "Tukwila will contain four or more cores and will share common platform architecture with a future Intel Xeon processor platform."והדימונה מבוססת עליו, רק שהיא לשרתי DP.אם אני אמצא את הכתבה שחיפשתי אני אביא אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.