פורסם 2006 ביוני 1119 שנים העדשה היא למצלמה D50, לצילום פפאראצי. שווה קנייה, או שיש משהו טוב יותר? קונה מאיביי אגב.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים זה בשבילך? למעשה כל עדשה תתאים, כי אין דבר כזה "עדשה לפפאראצי". העיקר זה מה שחשוב לך באמת ומה התקציב מאפשר לך. (מה התקציב?)
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר בשבילי לכל עדשה יש מרחק צילום שונה, זום טלה. אני מעוניין באחת שיהיה לה זום גבוהה מספיק, שאוכל לצלם אנשים גם מרחוק, אבל אראה אותם בצורה ברורה כאילו שהיו כמה מטרים מולי. בנוגע לתקציב, אני משער שעד ל-1000, עדיף פחות. כמובן שקונה מאיביי, כי בארץ יקר מדי.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר :-\ בוא לא נגזים. אני לא מחפש עדשה שצלמי פפארצי מקצועיים משתמשים בה, אלא משהו חובבני.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים לא תוכל למצוא עדשה סבירה בתקציב כזה.לפי ZAP, היחידה היא הניקון שציינת.לפי מה ששמעתי עליה, היא ישנה, איטית ומאוד לא איכותית.לדעתי המינימום הוא להשקיע בסיגמא 70-300 APO.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר הסיבה היא שחיפשת בזאפ . אני לא קונה מהארץ, כי כאן המחירים מטורפים. יש לי אפשרות להשיג עדשות וציוד הקפי לצילום מחו"ל, יוצא לי יותר כדאי. תנסה לעשות את החיפוש דרך הלינק הזה, יותר רלוונטי . תודה.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים כמו שנאמר לפניי כבר את הסיגמא 70-300 APO או אפשר גם את הניקון 55-200 החדשה.בכל אופן, אם אתה מחפש משהו מקצועי לניקון תעלה תתקציב ל-700$ מינימום.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר אוקיי, אז כמו שאמרתם APO 70-300 או NIKON 55-200.איזה מהן טובה יותר, ואפשר תמונות לדוגמה של זום טלה שנעשה איתם?את המצלמה D50 אגב, לא רכשתי עדיין. אז יש לי את האפשרות לרכוש את המצלמה+שתי עדשות קיט 18-55mm DX Zoom Nikkor/55-200 DX Zoom Nikko:D50+שתי עדשות הקיטמדובר באותה העדשה שהמלצתם עליה? כי יש המון דגמים!יוצא לי 4350 ש"ח מחיר סופי (כולל משלוח ומע"מ).בארץ אני יכול להשיג מחיר דומה?Nikon APO 70-300
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים אחי המצלמה ממני..עדשות קונים רק איכותיות אם לא, לא קונים !אלף ש"ח זה כלום לקנות עדשה טובה אני ממליץ לך להתעניין טוב טוב לפנישאתה קונה.איציק
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים הוא יכול לקנות גם זסיגמה, יש להם עדשות לא רעות, כמובן שעדשה של החברה המקורית תעבוד טוב יותר.
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים מחבר אני לא חושבת שהבנתם את המטרה של העדשה.אני מודע לנושא האיכות, ואני באמת מתכוון להשקיע בעתיד בעדשה איכותית שתעלה לפחות בשווי המצלמה. אבל העדשה הפסציפית היא לא למטרת צילום נופים, או כל מיני דברים שמצריכים משהו איכותי. זה רק צילום פפאראצי לחובבן, לצלם אנשים שאוכל לראות אותם בצורה מובנת דרך צילום מרחוק.להוציא כמה אלפי שקלים על עדשה למטרה הזאת, נראה לי סתמי.אני מאמין שהעדשות APO 70-300 ו-NIKON 55-200 יספקו לי את מה שאני צריך.
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים זה רק צילום פפאראצי לחובבן, לצלם אנשים שאוכל לראות אותם בצורה מובנת דרך צילום מרחוק. מילא לצלם בעלי חיים מרחוק עם 300mm, אבל אנשים? Telephoto Is For Cowards
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים ^^^מה אתה מציע? לצלם עם עדשה אולטרה רחבה?לצילום פפאראצי 300MM זה המינימום לדעתי.
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים מה אני מציע? לא לצלם פפארצי. לצלם תמונות טובות עם עדשות נורמליות, לא תמונות מציצניות שבהן אתה צריך להתחבא. במאמר שבלינק שהבאתי יש מספר עמודים שעוסקים בנושא ובאיך כן אפשר לצלם אנשים מבלי להשתמש בעדשות טלה ארוכות, אבל אם אתה מעדיף משהו בעברית אז כדאי לך לקרוא את המאמר הבא:צילום רחוב - מאמר מאת סלסרו (צבי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.