עבור לתוכן

שאלה קטנה לגבי הזיכרונות.

Featured Replies

פורסם

מחר אני הולך לקחת את המחשב שלי מלוג'יק, יש בו 512*2, השאלה שלי היא שכאשר אני ירצה להוסיף עוד ג'יגה, אני יוכל לקנות עוד 512*2 ולהוסיף אותם, והביצועים יעלו כאילו מוסיפים סתם עוד ג'יגה זיכרון?

תודה לעונים :)

פורסם

מה המפרט המדוייק שלך? זה תלוי מאוד בפלטפורמה.

פורסם
  • מחבר

מה המפרט המדוייק שלך? זה תלוי מאוד בפלטפורמה.

אין לי כוח לחפש בכל הדיסק הקשיח שלי את המפרט אז אני יגיד לך בערך :).

D805

לוח 8I945PG

7900GT

ספק אנרמקס 420

זכרונות גייל 667 512*2

זה בערך הדברים החשובים.. אם תצטרך עוד אני יחפש :)

פורסם

אין שום סיבה שלא תוכל להוסיף עוד זוג זכרונות, לא הבנתי מה זה לחפש בהארדיסק את המפרט אבל שיהיה זה לא מה שחשוב.

בכל מקרה נסה להוסיף 512X2 הכוונה כמובן ל2 סטיקים כדי לא לאבד את הדיואל צ'אנל-חבל על הביצועים.

פורסם
  • מחבר

אין שום סיבה שלא תוכל להוסיף עוד זוג זכרונות, לא הבנתי מה זה לחפש בהארדיסק את המפרט אבל שיהיה זה לא מה שחשוב.

בכל מקרה נסה להוסיף 512X2 הכוונה כמובן ל2 סטיקים כדי לא לאבד את הדיואל צ'אנל-חבל על הביצועים.

לחפש בהרד דיסקק מכיוון ששמרתי את המפרט שקניתי בקובץ דפדפן איפה שהוא במחשב, לאדע בדיוק איפה.. ואיןם לי כוח לחפש..

מזאת אומרת נסה להוסיף 512*2, קניתי דואל של 512,

פורסם

שאלת אם תוכל להוסיף עוד ג'יגה נכון?

אז עניתי לך שאפשר ואפילו מומלץ אבל תעשה את זה בעוד שתי סטיקים של 512 כדי שלא תאבד דיואל צ'אנל.

פורסם
  • מחבר

שאלת אם תוכל להוסיף עוד ג'יגה נכון?

אז עניתי לך שאפשר ואפילו מומלץ אבל תעשה את זה בעוד שתי סטיקים של 512 כדי שלא תאבד דיואל צ'אנל.

טוב כנראה שלא הסברתי את עצמי מספיק טוב או שאני לא מבין אותך מספיק טוב..

אז אני יסביר יותר לעומק D=.

לפני שבוע בערך הלכתי ללוג'יק וקניתי מחשב.

במחשב קניתי זכרונות *דואל צ'אנל* של גייל 512*2, שביחד זה יוצה ג'יגה (מן הסתם :P).

שאלתי שכאשר בעתיד שאני ירצה לקנות עוד ג'יגה, של עוד 512*2 (זאת אומרת שיהיה לי 512*4) אני יכניס בשני הסלוטים שנשארו וזה לא יוריד בביצועים ויהיה תופעות לואי?

מקווה שעכשיו תבין אותי יותר טוב :)

פורסם

כמו שכתבתי למעלה אין שום בעיה להוסיף עוד 2 סטיקים של זכרונות במערכות אינטל, במערכות אינטל אין ירידה בביצועים שעובדים ב4 סטיקים או ב3.

לכן אמרתי לך תוסיף עוד 2 סטיקים של 512 תשתדל מאותו הסוג של הקודמים אם זה אפשרי כדי שתשמור על הדיואל צ'אנל ועל הביצועים שהוא נותן.

פורסם
  • מחבר

כמו שכתבתי למעלה אין שום בעיה להוסיף עוד 2 סטיקים של זכרונות במערכות אינטל, במערכות אינטל אין ירידה בביצועים שעובדים ב4 סטיקים או ב3.

לכן אמרתי לך תוסיף עוד 2 סטיקים של 512 תשתדל מאותו הסוג של הקודמים אם זה אפשרי כדי שתשמור על הדיואל צ'אנל ועל הביצועים שהוא נותן.

וסתם שאלה, עכשיו אני קונה זכרונות 667, אם אני יקנה עוד זכרונות של 553 ( 533 לא זוכר :)) אז מה זה יעשה? :o

פורסם

תשמע יש לך את ה805 שככה וככה אתה עובד על 533.

במידה ואתה לא באובר כמובן בכל מקרה נניח שהיית עובד במהירות 667 וקונה זכרונות 533 פשוט היית מוריד את תדר העבודה של הזכרונות הישנים כלומר 667 ל533.

סתם דבר שהוא לא מומלץ לכן תקנה זכרונות כמו הקודמים גם אם הם טיפה יותר יקרים.

פורסם
  • מחבר

טוב, הבנתי :) תודה רבה על כל התשובות שלך D=.

פורסם

יום טוב :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים