עבור לתוכן

סטיק אחד או 2 סטיקים ?

Featured Replies

פורסם

חשבתי על זה, כמו שאתם יוכלים לראות במפרט (העתידי) שלי ,

אני מתכוון לקחת 2 סטיקים של 512MB של TwinMos .

אז חשבתי , למה לא לקחת סטיק אחד של 1GB ?

בגלל האופציה לשדרוג עתידי (להוסיף עוד סטיק של 1GB במקום לקנות עוד 2 סטיקים של 512MB ולהוריד את הביצועים בהרבה )

פורסם

אתה רוצה להנות?קנה כבר 2*1GB חד וחלק!

עכשיו אם אינך יכול עכשיו אז למערכת אינטל בדואל תקבל תוספת ביצועים שהיא משמעותית.למע' מבוססת AMD פחות.

אבל..בסה"כ תמיד עדיף לנצל את הדואל מאשר לעבוד ב-SINGLE.אמממה..בעוד חודשיים..ארבעה..שנה כשתרצה להוסיף תהיה בבעיה!למה?כי תצטרך את אותו הסטיק בידיוק ע"מ שלא יהיו לך בעיות,קריסות וחוסר יציבות.יבואו המומחים ויגידו לך שיהיה רק זהה בנפח..ובכן,מניסיון אם אתה לא בסטיק זהה לחלוטין זה פתח לצרות.

לכן,אני הייתי מעדיף את מה שאמרתי בתחילה,או 2*512.ועוד שנה או יותר שתרצה לשדרג..אלוהים גדול(??).

פורסם

א. אתה לא מאבד שום ביצועים ע"י עבודה ב-4 סטיקים עם המערכת שלך

ב. תמיד אתה יכול להוסיף

פורסם

בכל מקרה עדיף לך זכרונות 667.

פורסם

כמות כוללת אי-זוגית לא תניב בעיות?(האמת היא שהיא בכל מקרה זוגית כי זה חזקות של 2,אבל הכוונה היא ל-3 גיגה,1.5 ...)

פורסם

כמות כוללת אי-זוגית לא תניב בעיות?(האמת היא שהיא בכל מקרה זוגית כי זה חזקות של 2,אבל הכוונה היא ל-3 גיגה,1.5 ...)

3 סטיקים זה מקום לבעיות

החל מאיבוד ה-DC באינטל ועד מחשב שלא נדלק ב-AMD ספציפית בסוקט 939

פורסם

לא כמות אי זוגית.כמות כוללת.

נגיד בשני סלוטים כחולים שני סטיקים של 512ת ובשני סלוטים כחולים בהירים יותר שני סטיקים של 1024(כולם חד\דו צדדיים כמובן)

פורסם

אין שום סיבה לבעיה

פורסם

כלומר בלוחות שיש להם DUAL ו-4 סלוטים תהיה בעיה לקונפיגורציה של 3 סטיקים?לגבי NF4 אני זוכר שהסברת(ליאור),וגם חוויתי את הניסוי הזה על בשרי.אבל זה נכון לכל לוח שיש לו DC.

והאם ניתם לשים בנוסף לזוג(שהשואל פתח)סטיק אחד בודד?מה אקבל?ב-CHANEL אחד דואל ומה בבודד?

פורסם

לא בכל מערכת עם 4 סלוטים יש בעיה לשים 3

רק בכל מערכת בסוקט 939

אם תוסיף סטיק אחד, במערכות המתקדמות יותר של אינטל (945, 955, 975) הוא מסוגל לעבוד ב-DualChannel בתצורה כלשהי עם 3 זכרונות

לא ביעילות מקסימלית כמו עם 2 זכרונות, אבל עדיין תוספת ביצועים

האופציה אגב נקראת Flex Memory

פורסם

ושאלת המיליון דולר..איך יודעים?(חחח תמיד אני אשאל פה..)כלומר ברצינות יש איזה נוסחה או כלל אצבע למעט מע' מבוססות 939?

ממה שהבנתי כל פעם נשאלת השאלה הזאת ולא ראיתי נוסחה או כלל שאפשר לנעוץ אותו/להוסיף לשאלות נפוצות.אבל ממה שלמדתי מניסיון וגם ממך/פורום זה צרות כאשר אין זהות "משפחתית" של הזיכרונות,ועדיף(?) להמנע משלושה סטיקים.

האם הכלל של אחידות SS/DS חייב להשאר ללא קשר לקונפיגורציה?

פורסם

הכלל של SS/DS חייב להישמר, אחרת זה הפתח לבעיות.

לגבי שאר המערכות אין כלל אצבע, צריך לדעת ספציפית

יש לוחות אם מסוימים עם בעיות, ולעומת זאת סוקט A מסוגל להתמודד עם 3 סטיקים ועדיין לשמור על DualChannel (בתנאי שיש לו בכל ערוץ נפח כולל זהה)

פורסם

:yelclap:תודה..רק אני מנסה המון זמן לכתוב ומשהו באתר קרה..

אני לחצתי ENTER (בכדי לרדת שורה) והגעתי ל-NETEX... :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים