פורסם 2006 ביוני 1019 שנים בס"דשלום יש לי מודם מסוג Alcatel 510 pro (שהפכתי לפרו) ואיני מצליח לפתוח בו את פורטים כגון הפורט של האימיול הוא מציג לי " faild to create static nat entry "כיאלו שיש לו בעיה עם הכתובת או משהו אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה TZ
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מחבר בס"דהצלחתי להתגבר על הבעיה ,זה כברלא כותב לי אותה,אבל אחרי שאני פותח את הפורט ושומר בNAT זה עדיין לאפותח לי אותו באימיול!
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים כנס בטלנט ל natאחרי זה תכתוב listהאם הפורט אכן רשום שם והאם אכן הוא עבור כתובת המחשב הפנימית שלך?
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים מחבר בס"דעכשיו המודם נדפק לי ולא מוכן להכנס בטלנט,גם אחרי ניסיון להחזיר הגדרות יצרן(דרך HTTP והכפתור) יש אופציה נוספת לאתחל אותו?
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים עזוב את הבס"ד הזה.. האל לא יפתח לך פורטים בנתב בכל מקרה - נסה להיעזר באתר www.portforward.com - מצא שם את המכשיר וקרוב לוודאי שתבין מה לעשות.
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים כדי להתחל את ה 510 של בזק.... לחץ על הכפתור ON/OFF ברצף בלי הפסקה במהירות יותר מחצי דקה (אתה תראה שהוא מתחיל להגיב).ואז תפסיק. זה אמור לעשות לו RESET תתקשר לבזק אם אתה מסתבך - הם יסבירו לך .עריכה:במחשבה שניה...למה להיכנס למודם בטלנט??? בתוך 10.0.0.138כנס ל Advanced->NAPTNewב Protocol תבחר את TCP או UDPזה תלוי בפורט שאתה פותחInside IPתכניס את ה IP של המחשב כדי לבדוק IP של המחשב כנס ל התחל -> RUNתרשום שם CMDיפתח חלון דוס אז תכניס את הפקודה IPCONFIG ושם יהיה רשום ה IP של המחשב המסוים שאתה רוצה לפתוח פורט.Outside IP תשאיר 0.0.0.0Inside Port תכניס את הפורטOutside Port גם להכניס את הפורטואז Apply ו Save Allכמובן צריך לבדוק בהגדרות של האימיול או כל תוכנה שאתה רוצה לפתוח לה פורט את המספר פורט ואם הוא TCP או UDPאחרי שאתה פותח יש אפשרות לעשות בדיקה באימיול האם הפורטים פתוחים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.