פורסם 2006 ביוני 1119 שנים לא מסתדר לי למה הדלת יותר גבוהה מהפנאל, אתה יכול להסביר?וכל הכבוד על ההשקעה
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים לא מסתדר לי למה הדלת יותר גבוהה מהפנאל, אתה יכול להסביר?וכל הכבוד על ההשקעהנראה לי כי הדלת מתחילה מהרצפה והפנל מתחיל מ5מ"מ מהרצפה בגלל הפרספקס...
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים עוד תוספת חשובה שלפי דעתי צריכה להיות בתיכנון הבסיסי: רגליות או גלגלים קטנים, או משהו אחר בתחתית המארז.
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים מחבר זה כבר לא עניין שקשור לתכנון, כל אחד יכול להרכיב איזה רגלים שהוא רוצה , גלגלים,קוביות.. זה עניין של לשים עוד כמה ברגים...החלק העיקרי זה המידות והחיבורים..
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים מדריך יפה מאוד וכל הכבוד על ההשקעה אהבתי נורא תגיד איך אפשר לחתוך את הפרספקט בדיוק רב אני השתמשתי בסכין מיוחדת שחותכת אבל זה לא נוח בכלל ולוקח מלא זמן יש למישהו רעיון עם ג'קסון גם אפשרי אבל הגימור לא יוצא יפה ועם דרמל זה לא אפשרי שכן הדיסקית מתחחמת וזה הורס את הפספקט
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים זה כבר לא עניין שקשור לתכנון, כל אחד יכול להרכיב איזה רגלים שהוא רוצה , גלגלים,קוביות.. זה עניין של לשים עוד כמה ברגים...החלק העיקרי זה המידות והחיבורים..בסדר... העניין שכן קשור לתכנון הוא שחייבים לשים משהו, כי אם לא הוויברציות של המאווררים השונים ישרטו (הרבה..) את הפרספקס של הריצפה ויכולים לשחרר ברגים וכו... צריך משהו שיבלום את הזעזועים וימנע להפרספקס להיגרר על הריצפה...
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים צריך להשתמש בברגים אחרים לכוננים והדיסקיםהברגים המקוריים יהיו קצרים החיבור בין הלוחות בברגים בורג בפספקס זה כמו בורג בחול
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים מחבר בשביל הכוננים צריך להשתמש בבורג בעל אותו קוטר אבל באורך שונה ( יותר ארוך, בערך 1 ס"מ)ובקשר ל"צריך משהו שיבלום את הזעזועים וימנע להפרספקס להיגרר על הריצפה..."מספיק לשים 4 לייסטים של גומי בהדבקה..
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים זה לא שהוא יזוז... יהיו לו וויברציות של כמה מ"מ, וזה מספיק כדי לשרוט את כל הרצפה...
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים מחבר זה רלגים מגומי , בתחתית שלהם יש דבק חזק של 3M וזה פשוט נגד החלקה..אני חושב שאתה יכול למצוא את זה בהום-סנר\ACE ..גם באריהב יש את זה... (למרות שזה לא ממש קשור לחנות)אני לא זוכר את המחיר המדיוק אבל זה עניין של כמה שקלים..
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים בפעם האחרונה שבדקתי בהום סנטר לא הייה... וזה שיש דברים כאלה באריהב זה באמת חדש לי... תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.