פורסם 2006 ביוני 1019 שנים היי חברה.. (סוף סוף אני מצליח להעלות את המדריך.. היה הרבה עומס באתר.. הרבה אנשים פונים אלי בזמן האחרון ושואלים איך לבנות מארז פרספקס.. מידות וכו'. אז הינה מדריך שיסביר לכם בפשוטות את העיקרון. המדריך הוא למידות Full Tower. (כל הפרספקס שאתם קונים חייב להיות בעובי 5מ"מ.) את כל החורים שאתם הולכים לקדוח רצוי לעשות בעזרת מקדח 3מ"מ כדי שלא יסדוק את הפרספקס ורק אחר כך להרחיב אותם לגודל הרצוי.. תעשו הכל בדיוק לפי המידות, אפילו שחלקם לא מספרים עגולים.. הכל מדוייק. בשביל שהכוננים יישבו טוב אתם צריכים להכין שתי קירות שבינהם יכנסו מדפים. (את הקירות יש לחבר לרציפה בעזרת ברגים..) הגובה של הקירות הוא 3.5 סמ פחות מהגובה של קירות המארז. ואורך הקיר הוא 15 ס"מ, קצת יותר מאורכו של כונן CD.. כדי שהכוננים ישבו במקום יש לשים מדפים. בעובי 0.5 ס"מ (בדיוק בעובי של הרווח בין כונן לכונן.. ) את המדפים את מחברים בעזרת 2-3 ברגים מכל צד לקירות פרספקס.. כדי לחבר את הקירות אחד לשני אתם צריכם 8 קוביות 2X2 ס"מ מפרספקס בעובי 1ס"מ. (הקוביות באדום.) שאתם שמים את הברגים תמקמו אותם כך שלא יצטלבו בדיוק אחד בשני.. זהו בערך.. אחרי שתמלאו אחר ההוראות ותתחילו להרכיב תראו שהכל מסתדר.. אל תשכחו שללוח אם יש מגביהים כאלו בצבע זהב.. אתם חייבים לשים אותם כדי שהחיבורים של הלוח אם מאחורה ישבו במקום.. קודם שימו את הלוח אם על הפרספקס, סמנו את החורים מאחורה בעזרת טוש וקידחו את החורים למגביהים.. בהצלחה Pro modder.
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים ה-Bay של הכוננים לא במידות טובות אצלך,זה 5.25 ו-3.5 (אינץ') איך הגעת למימדים שציינת בסרטוט שלך?
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים מדריך מדויק...אבל לא הבנתי, הכל מפרספקס גם הסלוטים של הCDROM והדיסק הקשיח?ח"ח על ההשקעה,אבי
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים מדריך מדויק...אבל לא הבנתי, הכל מפרספקס גם הסלוטים של הCDROM והדיסק הקשיח?ח"ח על ההשקעה,אבי
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים אכן ח"ח על ההשקעה.אם יורשה לי, תוספת קטנה:במדפים של הכוננים ובקירות הפנימיים שיחזיקו את המדפים רצוי לעשות חורים, כמה שיותר רחבים, כאשר המרחק בין כל חור וחור שווה לקוטר של החורים. זה יעזור (מאוד) לאיורור. שלא לדבר על זה שזה ימנע מהפרספקס מלהינתך באזור המגע עם הכונן במקרה והוא מתחמם יותר מידי... וכמובן שזה יוריד את המשקל של המארז...כמובן שלא יזיק להיות יצירתיים יותר ועל בסיס המדריך הזה לבנות מארז "משודרג" עם התאמה אישית של המרחק בין הכוננים (במדריך הזה יש מקום ל-5... אני לא מכיר מישהו שיש לו כל כך הרבה כוננים...) ומיקום מאוררים... תאכלס, יש אינסוף אפשרויות שאפשר ליישם על המארז הזה. לדוגמא, בחלק האחורי אפשר לעשות חורים של 3 מ"מ, במרחק של 0.5 מ"מ בינייהם, באלכסון בתוך הפרספקס (45 מעלות...), כלפי מעלה שישמשו לקירור פאסיבי ויפחותו כניסה של אבק (בגלל הזווית...)
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר בבקשה חברה... : ) אממ.. בקשר למידות: הכל בס"מ.. לא באינצ'ים.. המדריך שננתי פה הוא בשביל לעזור להכין את השלדה (ואת החלק האחורי בעיקר.. החלק שהכי קשה למדוד לבד..) אתם מוזמנים לעשות למחשב שתבנו מודניג כרצונכם.. (זה יכול לכלול חורים לייד הכוננים או איפה שתרצו.. ) לכל מי שיש לו משהו להוסיף שישלח לי בפרטי או שירשום פה.. ואני יוסיף את זה. יש מקום ל 5 כוננים + כונן דיסקטים.. (אתם גם יכולים לעשות פחות.. זה המודניג שלכם .) זה לא כל כך הרבה.. אם יש לך כונן CD, צורב, FAN CONTROL, LCD וכו'.. וניתן להסב את אחד החריצים מקדימה לצורכי אוורור..
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים אממ.. בקשר למידות: הכל בס"מ.. לא באינצ'ים.. כן אבל אינץ' שווה ערך ל-2.546ס"מ ולפי המידות אצלך אינץ' שווה ל-2.8-9 ~.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים כל הכבוד!!!!!! STICKY :jump: STICKY :jump: STICKY :jump: STICKY :jump: STICKY :jump: STICKY :jump: STICKY :jump: STICKY :jump: STICKY :jump: STICKY :jump: STICKY :jump: STICKY :jump: STICKY :jump: STICKY :jump: STICKY :jump: STICKY :jump: STICKY :jump: STICKY :jump: STICKY :jump: STICKY :jump: STICKY
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים גדול!! :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :yelclap: אתה לא יודע כמה חיפשתי משהו כזה או מישהו שיעזור לי! אני מתכנן כבר הרבה זמן לבנות מארז מפרספקס! גדול!! :xyxthumbs: :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.